; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marcel Iureş şi Maria Dinulescu, colegi la „În derivă”

29 June 2010

Actorul Marcel Iureş interpretează rolul psihoterapeutului Andrei Poenaru în serialul „În derivă', primul serial de ficţiune produs de HBO în România.

Fiecare episod din cele 45 ale serialului se concentrează pe câte o sesiune de terapie – 4 şedinţe individuale între psihiatru şi pacienţii săi, urmate de câte un episod săptămânal în care psihiatrul îşi vizitează propriul terapeut.

În fiecare luni, psihoterapeutul este vizitat de Nora, o femeie atrăgătoare şi inteligentă interpretată de Maria Dinulescu. Pacientul de marţi este Victor (Vlad Zamfirescu), un ofiţer în trupele speciale care se consideră deasupra tuturor. Miercuri vine rândul Dianei (Maria Mitu), o tânără gimnastă care a suferit un accident. Cuplul căsătorit format din Tudor (Bogdan Dumitrache) şi Ruxandra (Andreea Bibiri) face terapie pentru a decide dacă să facă un al doilea copil.

Maria Pascali, psihoterapeutul lui Andrei Poenaru, este interpretată de Tamara Creţulescu, în timp ce Laura, soţia acestuia, şi Alexandra, fiica sa, sunt aduse la viaţă pe micile ecrane de Gabriela Butuc şi, respectiv, Laura Ilie.

În rolurile lui Flavian şi Ileana, părinţii Dianei Poenaru, au fost distribuiţi Cornel Scripcaru şi Clara Vodă.

Serialul este regizat de Adrian Sitaru şi Titus Muntean, iar filmările vor dura până în luna august, urmând ca „În derivă' să debuteze în programul HBO în decembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare