; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HTR2

Marcel Iureş este Vlad, în animaţia „Hotel Transylvania 2”!

28 September 2015

La 3 ani de la lansarea animaţiei de succes ce aparţine celor de la Sony Pictures Animation, „Hotel Transylvania', Drac revine pe marile ecrane din România cu forţe proaspete.

HTR2

Acţiunea lui „Hotel Transylvania 2' se petrece la o distanţă de 7 ani faţă de evenimentele din primul film, timp în care regulile rigide ale lui Dracula au devenit mult mai permisive. Deşi iniţial Drac nu permitea decât monştrilor accesul în hotel, iată că acum porţile sunt larg deschise şi pentru vizitatorii obişnuiţi. Faptul ca Dennis la cei 5 anişori ai săi nu prea dovedeşte a avea calitaţi de vampir, constituie principala temere a lui Drac, iar acest lucru va da tonul noilor aventuri în centrul cărora se va afla îndrăgita gaşca de monştri.

În versiunea dublată a filmului „Hotel Transylvania 2', spectatorii vor avea ocazia de a-l asculta pe Marcel Iureş în rolul bătrânului vampir Vlad, tatăl lui Drac, interpretat în versiunea originală de Mel Brooks. În distribuție, îi mai avem pe Claudiu Bleonţ – Dracula, Matei Tiron – Dennis, Tamara Roman – Mavis, Cristi Neacşu – Jonathan, Marius Chivu – Frankenstein, Gabriel Costin – Mumia, Lucian Ifrim – Griffin şi Gabriel Spahiu – Wayne.

În versiunea nedublată a filmului, personajele sunt interpretate de Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James. Steve Buscemi, David Spade, Keegan-Michael Key şi Fran Drescher. Regia aparţine lui Genndy Tartakovsky, iar scenariul a fost scris de Adam Sandler şi Robert Smigel.

Din 30 octombrie, Hotel Transylvania 2 va fi distribuit in cinematografele din România de către InterComFilm Distribution.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare