; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_3014

Marcel Iureş este invitatul lui Luca Niculescu în ultima ediție a emisiunii „Imparțial”

23 December 2015

Luca Niculescu, numit ambasador al României în Franţa, îl va avea invitat în ultima ediţie a emisiunii Imparţial', difuzată de Digi 24 duminică, 27 decembrie, de la ora 20.10, pe actorul Marcel Iureş.

[Not a valid template]

După aproape 4 ani de emisie, Luca Niculescu îşi ia la revedere de la echipa Digi 24 pentru a începe o carieră în diplomaţie. Pentru jurnalistul Luca Niculescu momentul este unul emoţionant. „Au fost patru ani foarte-foarte denși, în care m-am bucurat că am participat și eu la construcția acestei televiziuni ce a devenit repede un reper în România. Nu pot decât să le mulțumesc tuturor colegilor care au făcut ca această televiziune să fie ceea ce este. La despărțire, mă simt cumva ca în povestea lui Slavici: «un ochi râde, celălalt plânge»'.

La înregistrările ultimei ediţii de Imparţial' colegii din echipa Digi 24 au reuşit să îl surprindă pe Luca Niculescu. Fără ca el să ştie a putut urmări, în platoul emisiunii, mesajele venite de la Alice Iacobescu, Stelian Muscalu, Adina Goriţă, Andrei Tomescu, Dana Gonţ, Izabela Pănescu, Vera Secrieru, Elena Vijulie, Oana Zamfir, Laura Teodoru. Extrem de emoţionat de gestul colegilor săi, în prezenta invitatului de marcă, actorul Marcel Iureş, Luca şi-a luat la revedere' de la telespectatorii Digi 24.

În ultima ediţie de Imparţial' de la Digi 24 aceştia pot fi martorii unui dialog viu şi al unei discuţii deschise despre actorie, viaţă şi principii. O lecţie despre cum ar trebui să aratăm noi, în fiecare zi, primită de la unul dintre cei mai titraţi actori români, Marcel Iureş.

Ultima ediţie de Imparţial' poate fi urmărită duminică, 27 decembrie, de la ora 20.10, la Digi 24.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare