; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marcel Iureş, 4 luni de filmări “În derivă”

24 February 2012

Marcel Iureş a revenit, de la începutul lunii, pe platourile serialului „În derivă', produs de postul HBO, cel de-al doilea sezon urmând a fi difuzat la sfârşitul anului. Celebrul actor a mărturisit pentru „TVmania' care apare pe piaţă luni, 27 februarie, că şi-a intrat în ritm ca şi cum nu ar fi avut deloc pauză.

Marcel Iureş a revenit pe platourile serialului „În derivă' pentru a relua rolul psihoterapeutului Andrei Poenaru şi mărturiseşte că nu a avut nici o problemă de a intra în ritmul filmărilor. „Nu mi-a fost greu pentru că rămân săpate aproape toate reflexele.

S-ar putea să fie o experienţă care vine din film. Îmi ţin racordurile: mişcări, unghiuri de privire, stări şi aşa mai departe. Am privit lucrurile ca şi cum am fi încheiat ieri  filmările la prima serie', a mărturisit actorul pentru „TVmania'.

Alături de Marcel Iureş, alţi cinci actori care au apărut în primul sezon – Tamara Creţulescu (Maria), Bogdan Dumitrache (Tudor), Andreea Bibiri (Ruxandra), Vlad Zamfirescu (Victor) şi Maria Mitu (Diana) – îşi reiau rolurile.

Tamara Creţulescu, care interpretează în serial pe psihologul lui Poenaru – Maria Pascali -, a mărturisit că a fost emoţionată de reîntâlnirea cu Marcel Iureş şi toţi cei din echipa de producţie.  Cât despre interacţiunea dintre personajele lor, Tamara Creţulescu dezvăluie că „între cei doi există o relaţie specială, dar şi multă tensiune, având stiluri diferite în modul de a realiza şedinţele de terapie şi nu numai. Rămâne ca telespectatorii să desluşească cum se transformă această interacţiune între cei doi.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare