Homepage  / Televiziune

Marcel, în lacrimi la Insula iubirii 2024. Gestul prin care Maria l-a făcut să sufere. „Nu am mai putut să țin durerea aia în interior”

Marcel, în lacrimi la Insula iubirii 2024. Gestul prin care Maria l-a făcut să sufere. „Nu am mai putut să țin durerea aia în interior”
18

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Insula iubirii a fost difuzată marți, 20 august 2024, la Antena 1, iar Marcel nu și-a mai putut controla emoțiile. Acesta a izbucnit în lacrimi după ce și-a dat seama cât de mult s-a apropiat Maria de Alin. Marcel i-a spus Mariei că s-a îndrăgostit de ea și că își vedea viitorul alături de ea.  

Marcel, în lacrimi la Insula iubirii – 20 august 2024 

Marcel a izbucnit în lacrimi, la Insula iubirii, în ediția de marți, 20 august 2024, difuzată la Antena 1.  

Marcel suferă din cauza refuzului Mariei, care s-a apropiat de Alin. Aceasta a încercat să-l consoleze, dar fără succes. Totul a pornit după ce tânăra l-a ales pe Alin la date, în detrimentul lui.  

Nici nu am mai putut să vorbesc de dezamăgire”, a spus Marcel. 

Ulterior, Marcel nu și-a mai putut controla emoțiile și a plâns pe umărul lui Teo. „Bă, fii bărbat! Se uită lumea la noi. Ține capul sus și totul o să fie bine”, i-a spus Teo.  

„Am plâns în momentul ăla. Aia am simțit. Nu am mai putut să țin durerea aia în interior”, a explicat Maluma. În timp ce se descărca, Alin a intervenit. 

Alin a văzut cât de afectat este Marcel și a mers să vadă dacă este supărat pe el.   

Ești supărat pe mine?”, a întrebat acesta. „Nu mai contează, frate. Bucură-te și aia e. Bravo ție. Nu am nimic împotriva ta”, a venit și răspunsul lui Marcel. 

Și în fosta mea relație am fost acaparată și sufocată, fără să fiu lăsată să fiu eu însămi. A făcut și Marcel chestia asta, dar fără să vrea. El s-a îndrăgostit și nu a mai văzut nimic altceva decât Maria”, a spus Maria despre motivul pentru care a smțit să se îndepărteze de Marcel. 

Marcel, în lacrimi la Insula iubirii – 20 august 2024  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Nu ai fost în totalitate sinceră. I-ai dat de înțeles altceva. I-ai spus de fiecare dată, dar totuși petreceai ore întregi cu el și în brațe, dormeai pe pieptul lui. Un om, care știi că e îndrăgostit de tine, orice gest pe care îl faci față de el de apropiere… Eu nu văd ce mi-a arătat el, eu văd ce am văzut aici. Ești ahtiată după atenție. Îți place atenția indferent de cine ți-o acordă”, i-a spus Romeo Mariei.  

Marcel a continuat să fie abătut și nici petrecerea din vilă nu a reușit să îș scoată dn stare.   

Mă jur pe viața mea. Îmi vedeam viitorul prin tine și m-a durut foarte mult că te-ai dezahardat pentru o persoană care nu ți-a dat atâta atenție ca mine și a vrut doar o chestie… Nu am plâns în viața mea și am lăsat lacrimi pe insula asta pentru tine. Ce mi-ai făcut?”, i-a reproșat Marcel Mariei. 

„Jur că n-am crezut că o să te atașezi așa”, i-a spus Maria.

Sursa foto: capturră de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton