Homepage  / Televiziune

Marcel de la „Insula Iubirii” se căsătorește. Cine este femeia care l-a cucerit

Marcel de la „Insula Iubirii” se căsătorește. Cine este femeia care l-a cucerit
11

de Cristina Țapu,

Emisiunea „Insula Iubirii” de la Antena 1 este urmărită de zeci de mii de români, iar răsturnările de situație îi țin pe telespectatori în fața micilor ecrane. Noi informații despre unul dintre cei mai controversați concurenți au ieșit la suprafață. Iată care dintre participanți urmează să se căsătorească anul acesta!

Marcel de la „Insula Iubirii” este gata să îmbrace costumul de mire

În cadrul emisiunii, Marcel parea să se fi îndrăgostit de către concurenta Maria, dar astrele nu i-au surâs și în cele din urmă prietenia lor nu a evoluat într-o relație de amiciție. Deși nu a trecut mult timp de la încheierea filmărilor, Marcel s-a îndrăgostit deja de o altă femeie și are planuri serioase. Concret, ispita dorește să renunță la burlăcie și, de ce nu, să devină tată!

marius 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Armina Adelina Grigoraș este cea care se ocupă de imaginea lui Marcel, fiindu-i manageră, dar și femeia care l-a cucerit iremediabil. Ea a povestit cum a început relația dintre ei și a vorbit despre planurile pe care le au pentru viitor. Așadar, se pare că Maluma de România este gata să îmbrace costumul de mire și să devină tată!

„Ne-am cunoscut pe Facebook, în februarie. Ușor, ușor am început să vorbim mai multe! Formăm un cuplu din momentul în care a ieșit din emisiune, noi vorbeam de dinainte, dar nu era ceva concret.

Iubita lui Marcel are doar cuvinte de laudă la adresa fostului concurent de la Insula Iubirii

În realitate este un bărbat foarte atent, sensibil, amuzant și foarte iubitor. Imaginile din emisiune nu mă afectează, pentru că în momentul acela nu forma o relație cu mine în totalitate (n. red.: erau în faza de cunoaștere). Nu este genul care să mintă și nu nu m-a mințit niciodată! Nu i-aș putea ierta trădarea și lipsa de respect!

Familia mea îl susține, la fel și familia lui. Nu sunt deranjați de imaginile de la Insulă. Avem planuri de căsătorie, chiar recent am discutat cu familiile noastre despre acest subiect și au fost plăcut surprinși! Nunta va fi anul acesta. Încă nu am stabilit toate detaliile! Suntem încă în discuții cu familia. Dar va fi sigur în București”, a declarat iubita lui Marcel, conform Fanatik.

Emisiunea Insula Iubirii este plină de imprevizibil, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să descopere ce decizii vor lua cuplurile concurente în cadrul bonfire-ului final.

În mediul online s-a aflat deja faptul că Andrei și Cristina Rotaru au divorțat la scurt timp după închierea filmărilor, după ce Andrei s-a îndrăgostit în cadrul emisiunii de ispita Diandra. Deși au divorțat, Andrei și Cristina ar continua să împartă aceeași locuință.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton