Homepage  / Vedete străine

Marc Anthony, de 7 ori tătic! Artistul a dat de veste printr-o postare pe Instagram

Marc Anthony, de 7 ori tătic! Artistul a dat de veste printr-o postare pe Instagram
12

de Cătălina Matei,

În acest weekend, amercianii și britanicii au sărbătorit Ziua Tatălui, iar pentru Marc Anthony a fost momentul perfect pentru a anunța venirea pe lume al celui de-al șaptelea copil al său. El și noua sa soție cu 31 de ani mai mică, fosta Miss Universe Paraguay, au devenit părinți la mai bine de 5 luni de când s-au căsătorit.

În ianuarie, Marc Anthony și iubita lui cu 31 de ani mai tânără, Nadia Ferreira, și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Pérez Art Museum Miami. La ceremonie au participat numeroase celebrități, precum Salma Hayek, Lin Manuel Miranda și Maluma, printre alții.

Iar la scurt timp, în februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, cei doi au anunțat că vor deveni și părinți. „Cel mai bun cadou de Ziua îndrăgostiților!!!! Mulțumesc, Doamne, pentru această binecuvântare uriașă în viața noastră”, au scris Marc Anthony și soția lui, în februarie, într-o postare comună pe Instagram, alături de o imagine în care Nadia își arată burtica de graviduță. În fotografie, cei doi au mâinile așezate deasupra burticii în creștere a Nadiei Ferreira, în timp ce stau în pat.

Între timp, bebelușul a apărut pe lume, iar anunțul a fost făcut tot pe Instagram. Marc Anthony și Nadia Ferreira au publicat în acest weekend o poză alb-negru cu bebelușul lor. Ambii părinți își țin copilul de mână, în timp ce acesta se află în brațele tatălui său, Marc Anthony. „Momentul lui Dumnezeu este întotdeauna perfect”, a scris cântărețul. „La mulți ani de Ziua Tatălui”, și-a încheiat fericitul tătic postarea.

Încă nu se știe dacă bebelulșul este fetiță sau băiețel, căci artistul și soția sa nu au dat detalii despre copil. Noul-născut este al șaptelea copil al lui Marc Anthony.

Dintr-o relație din anii 1990 cu Debbie Rosado, s-a născut primul său copil, Arianna Muñiz. În timpul acelei relații, cântărețul l-a adoptat și pe Alex, fiul cel mare al lui Debbie dintr-o relație anterioară, așa că băiatul poartă numele de familie Muñiz.

Artistul s-a căsătorit apoi cu Dayanara Torres – din 2000 până în 2004 – și li s-au născut doi băieți, Cristian, 22 de ani, și Ryan, 19. Din cea de-a doua sa căsătorie, cu Jennifer Lopez, îi are pe gemenii Max și Emme, în vârstă acum de 15 ani.

NY: Marc Anthony visits Empire State BuildingIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton