; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marc Anthony a înşelat-o pe Jennifer Lopez?

26 July 2011

După anunţul despărţirii dintre Jennifer Lopez şi Marc Anthony, au început să circule zvonuri că artista ar avea o relaţie cu actorul de telenovele William Levy, care apare în cel mai recent videoclip al ei, Im Into You'.

Numai că, recent, şi lui Marc i s-a atribuit o aventură. TvYNovelas' scrie că el ar fi înşelat-o pe J. Lo cu actriţa şi cântăreaţa Sandra Echeverría (26 de ani), alături de care a înregistrat coloana sonoră a telenovelei La fuerza del destino'.

Apropiaţii spun că Sandra îi trimitea mereu mesaje lui Marc, care i se plângea că relaţia cu soţia nu mai merge.

 

Până în prezent, Echeverría nu a vrut să facă nici un comentariu despre ştirile apărute. Surse apropiate ale lui Jennifer Lopez spun însă ca aceasta ar fi trecut peste infidelităţile lui Marc cu Sandra, dar şi peste idila cu o stewardesă. Asta pe lângă faptul că J. Lo i-a suportat mereu lui Marc geloziile insuportabile, cheltuielile nejustificate şi datoriile pe care le avea.

În timp ce Jennifer se simte liniştită după despărţirea de tatăl gemenilor ei şi afişează o atitudine pozitivă, Marc parcă vrea să profite de toată atenţia pe care i-a acordat-o presa în ultimul timp şi a lansat, pe 22 iulie, un videoclip la single-ul Rain Over Me', pe care îl cântă cu celebrul rapper Pitbull.

Se pare că Anthony nu a vrut să fie mai prejos decât Jennifer, care a revenit în topuri anul acesta cu piesa On the Floor' (feat. Pitbull). Să sperăm că, data viitoare, Marc va reveni cu o colaborare mai originală.

 

Vedeţi aici videoclipul piesei Rain Over Me':


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare