Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mara Bănică, țeapă de 5.300 de lei. Cine este bărbatul care a păcălit-o

Mara Bănică, țeapă de 5.300 de lei. Cine este bărbatul care a păcălit-o
9

de Redactia Tvmania

Mara Bănică trece prin momente dificile, după ce și-a luat o țeapă de 5.300 de lei. Jurnalista a ținut să facă publică toată povestea, pentru ca alte persoane să nu treacă și ele prin ceea ce a trecut ea. Momentan nu a dezvăluit chiar toate detalii, dar le-a oferit celor care o urmăresc în mediul online primele informații despre întâmplarea neplăcută.

Se pare că faimoasa jurnalistă ar fi angajat un bărbat pentru niște lucrări în casă, așa cum se înțelege din postarea ei de pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, se pare că acesta a păcălit-o căci a dispărut cu o sumă destul de importantă și a dat bir cu fugiții ca să profite de acești bani împreună cu… amanta lui!

Cum și-a luat Mara Bănică o țeapă de 5.300 de lei

Jurnalista a pus pe internet o poză cu bărbatul care a păcălit-o, dar și cu presupusa amantă a acestuia. Anunțul ei a stârnit imediat un val de reacții.

„Eu daca as face cunostinta cu mine, mi ar fi teama sa ma fur! Nu la fel au simtit si minunatii cetateni din imagine cand domnul a dat bir cu fugitii cu 5300 de lei ai mei! Ulterior am inteles de ce: amanta. Intreaga poveste o sa o aflati curand, cand vi i voi arata in toata splendoarea.”, a scris Mara Bănică pe rețelele de socializare.

mara-banica-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce salariu avea vedeta la Antena 1

Mara Bănică a lucrat în emisiunea Acces Direct, atât cu Simona Gherghe, cât și cu Mirela Vaida. Când a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre acea perioadă.

„Aveam o relație corectă. N-avem o prietenie, dar vorbim și acum dacă ne felicităm. Simona e o tipă în banca ei, o tipă deșteaptă, o tipă citită și asta se vedea. Știe cu televiziunea. Chiar știe.

Am lucrat puțin cu Mirela. N-am căzut într-o admirație față de Vaida. Profesional, da (n.r. se înțelegea mai bine cu Simona). Aveam lucruri în comun. Cu Vaida nu aveam nimic în comun, din păcate. Nu aveam același umor… Nu era genul meu”, a mărturisit Mara Bănică.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton