; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mara Banica

Mara Bănică s-a căsătorit. Cum a arătat jurnalista în cea mai importantă zi din viața ei

14 June 2021

Sezonul nunților a debutat în forță! Celebra jurnalistă Mara Bănică s-a căsătorit regligios cu partenerul ei de viață.

Discretă atunci când vine vorba de viața sa personală, Mara Bănică a  păstrat la fel și unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa. Cu toate acestea, jurnalista a împărtășit o fotografie din fața altarului de la nunta care a avut loc pe 12 iunie. 

Mara Bănică a postat în mediul online o fotografie din biserică, în care putem observa că a ales o ținută atipică unei mirese. Jurnalista a optat să poarte o rochie lungă de culoare roz pal, fără a purta voal. Mirele apare și el în fotografie, însă fără a i se putea vedea chipul. 

Mara Bănică nu a scris nimic alături de fotografia postată, însă prietenii săi de pe rețelele de socializare au reacționat cu bucurie la frumoasa veste:

„Casă de piatră ♥️ Cât mă bucur pentru tine. Să fii sănătoasă și fericită toată viața ta. (…) Casă de piatră, mult noroc, fericire. O caldă îmbrățișare la toți din partea noastră, cei din Iași', au fost câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc.

 Vezi galeria foto >

Vedeta Antenei 1 nu a dorit să dezvăluie până în prezent cine este bărbatul care în urmă cu doar 2 zsile i-a devenit soț. Mara Bănică și-a anunțat logodna în urmă cu un an în cadrul unui interviu oferit postului Antena Stars:

„Am primit un inel și cam atât. Nu mă așteptam, a fost o surpriză. Eu am probat acest inel anul trecut în Africa de Sud.  Cred că de acolo este luat și acum mi l-a dat. A zis 'uite, să ai și tu ceva pe mână, să se vadă că ești a mea'. Nu s-a pus în genunchi. L-a scos din buzunar. Nu mi-a venit să plâng. Am dormit bine', declara Mara Bănică în luna iunie 2020.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare