Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Mara Bănică după o transformare care a costat-o 15.000 de euro: „Asta este fața mea!

Cum arată Mara Bănică după o transformare care a costat-o 15.000 de euro: „Asta este fața mea!
12

de Cristina Țapu,

Mara Bănică a făcut primele observații după ce a suferit o intervenție estetică la nivelul feței. Chiar dacă se confruntă încă cu umflături în urma procedurii, jurnalista a ales să se filmeze și să împărtășească cu fanii ei modul în care arată după intervenția complicată prin care a trecut de dragul frumuseții.

Mara Bănică a făcut primele declarații după operația estetică de 15.000 de euro

Recent, Mara Bănică a trecut printr-o intervenție chirurgicală estetică la nivelul feței. În momentul în care a părăsit clinica de înfrumusețare, paparazzi de la Cancan au surprins-o purtând bandaje la nas și la față. Potrivit aceleiași publicații, jurnalista ar fi optat pentru un lifting facial total, cu un cost estimat de 15.000 de euro. În urma procedurii, fanii i-au adresat tot felul de critici, afirmând că rezultatul ar reprezenta mai degrabă o înrăutățire decât o îmbunătățire a aspectului său.

Mara Bănică a decis, așadar, să intervină pentru a pune capăt comentariilor răutăcioase. Într-un clip video pe care l-a distribuit pe pagina personală de Facebook, Mara Bănică a explicat motivul pentru care a ales să treacă printr-o intervenție atât de radicală și le-a arătat fanilor modul în care se prezintă chipul său în urma procedurii foarte costisitoare.

„Asta e fața mea încă bombardată, un pic umflată și așa mai departe. Hai să vă spun un lucru, nu este foarte plăcut nici să te prindă paparazzi cu fața extrem de umflată și bumbăcită și vai de capul tău. Adică n-a fost cel mai plăcut lucru din viața mea, dar asta-i situația. În ceea ce îi privește pe cei care tot spun că «Domnule, vai, ce schimbare!». Nu e, măi, tot eu sunt. Îmbunătățită, e adevărat. Cred că întotdeauna am fost asumată și am recunoscut orice intervenție mi-am făcut atunci când am fost întrebată și da, cred că la 50 de ani oricine își dorește să arate bine și există intervenții care te pot îmbunătăți fără să devii vulgar, fără să devii la fel ca alții”, a declarat Mara Bănică, conform Click!

Mara BănicăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Mai mult decât atât, Mara Bănică a subliniat că nu știe câte persoane publice ar avea curajul de a se afișa așa cum a procedat ea, fără filtre. În plus, Mara a menționat că personalitatea și trăsăturile de caracter nu i le poate lua nimeni și sunt complet neschimbate, așadar alege să nu acorde prea multă atenție celor care o critică fără a oferi argumente.

Mara Bănică are patru intervenții estetice la nivelul sânilor

Jurnalista a recunoscut, cu ceva vreme în urmă, că a suferit mai multe intervenții chirurgicale la nivelul sânilor. Ea recunoște că implanturile mamare pe care le-a avut nu au fost cele mai potrivite, ele având o greutate prea mare și provocându-i dureri cumplite în zona cervicală și cea lombară.

„Am făcut o mare prostie acum niște ani. Vreau să le sfătuiesc pe fete să nu își mai pună așa ceva, că e foarte rău. Ultimul implant a fost în 2018 și erau atât de mari și atât de grele, încât nu mai puteam de spate. Aveam niște dureri de cervicală, de lombară, m-am dus pe la toți doctorii. Până la urmă am descoperit, medical vorbind, că era vorba despre această greutate”, a povestit Mara Bănică, conform Libertatea.

Sursă foto: Instagram Mara Bănică

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton