; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Manuela Hărăbor a împlinit 53 de ani

Manuela Hărăbor a împlinit 53 de ani și e la fel de frumoasă ca în Pădureanca

04 April 2021

Manuela Hărăbor a împlinit vârsta de 53 de ani și a oferit imagini emoționante cu familia ei, care a sărbătorit-o acasă. Actrița și-a păstrat același zâmbet superb, cu care a întâmpinat toate greutățile vieții.

Toată lumea o cunoaşte de Manuela Hărăbor din filmul 'Pădureanca', regizat de Nicolae Mărgineanu, în anul 1987, rol care i-a asigurat succesul și care s-a lipit de ea pentru totdeauna. Actrița a cochetat și cu moda, fiind primul top model din România care a semnat un contract de exclusivitate pe un an de zile cu o firmă de cosmetice românească. Nu ne miră să o vedem radioasă, distinsă și extrem de frumoasă și la 53 de ani, vârstă pe care a împlinit-o pe 2 aprilie. A fost sărbătorită de cei dragi, de părinți, de fiul Andrei, iar pozele de pe Facebook au fost admirate și apreciate. 

Manuela
 Vezi galeria foto >

Manuela Hărăbor a cucerit definitiv publicul din România cu rolul pe care l-a jucat cu decenii în urmă în filmul „Pădureanca'. Blondă, cu părul lung și un chip angelic, vedeta a făcut furori atât cu frumusețea sa, cât și talentul de care a dat dovadă. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare