; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Manuela din “Narcisa…”, despre scenele de sex

31 January 2011

Joacă în telenovela „Narcisa Sălbatică' de la Antena 1, unde a fost protagonista unor scene incendiare. Deşi foarte ocupată în profesie, Antonia are timp să-şi trăiască propria poveste de dragoste.

.

Actriţa e angajată de trei ani la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte, unde joacă în spectacolele „Un tramvai numit dorinţă', „Tacâmuri de pui' şi „Matrioşca'. Înainte de a juca în „Narcisa Sălbatică', Antonia a făcut parte din grupul Vouă şi în sitcom-ul „Fete de măritat' de la Prima TV.

„Narcisa sălbatică' e prima telenovelă în care joc. A mai fost un sitcom sau emisiuni de divertisment. Aici am ocazia de a crea un personaj pe care să-l îmbrac cu o varietate de sentimente şi emoţii. Manuela e un personaj interesant. E ambiţioasă, îndrăgostită, curajoasă. Poate că asta am în comun cu personajul pe care îl interpretez. Ceea ce mă deosebeşte de ea sunt metodele prin care ne manifestăm. Ce am însă în comun cu ea e faptul că şi eu cred în iubirea sinceră şi necondiţionată şi că în numele acestei iubirii suntem capabile să îndurăm multe'.

.

Cele mai grele scene: sexul şi nebunia

Întrebată cum au fost scenele de sex, Antonia ne-a mărturisit că fiecare scenă de sex pe care am filmat-o a fost incomodă. Am mai spus şi repet că nu sunt deloc uşor de filmat. Pentru un actor nuditatea este un costum, nu întotdeauna comod, dar un costum pe care trebuie să-l poarte. La fel de grele au fost şi scenele de nebunie pe care le-am jucat şi care au presupus un consum emoţional puternic, dar despre dificultatea lor nu întreabă nimeni. Am ştiut când am luat rolul că personajul meu va fi unul colorat'.

Cu toate acestea, nu sunt scene pe care nu le-ar filma. „Pentru mine există scene dificil de filmat, dar nu scene pe care nu le-aş filma. Cu cât este mai dificil, din punct de vedere emoţional, cu atât este mai provocator. Asta face ca meseria mea să fie atât de frumoasă', spune Antonia. Cât despre relaţiile cu colegii de filmare, Antonia ne-a mărturisit că „îmi place sa cred că m-am înţeles bine cu toţi. Sunt oameni minunaţi şi foarte talentaţi. Şi de la fiecare am ceva de învăţat. Am încercat să creez în jurul meu un mediu plăcut şi lipsit de tensiuni. Numai aşa mă pot simţi creativă şi în largul meu', a încheiat ea.

.

Antonia are o familie frumoasă

Actriţa care tocmai şi-a sărbătorit cei 27 de ani pe 14 ianuarie, ne-a mărturisit că e o femeie fericită. „Mă consider o femeie norocoasă. Am o familie frumoasă, un copil minunat, un dar de la Dumnezeu, şi părinţi care mă susţin. Fiecare zi a vieţii mele mă împlineşte. Îmi lipseşte poate uneori mai mult timp liber', spune actriţa.

Antonia s-a căsătorit devreme, cu un alt actor, Radu Micu, cunoscut din telenovele ca „Iubire ca în filme' şi „Păcatele Evei'. „M-am căsătorit la 23 de ani. Se poate spune că între mine şi Radu a fost o relaţie de tatonare şi cunoaştere până când ne-am descoperit unul pe celălat şi am început să formăm un cuplu. Nu a fost dragoste la prima vedere. Ba dimpotrivă, eram ca şoarecele cu pisica… nu ne plăceam… până într-o zi când ne-am îndrăgostit unul de altul, la finalul facultăţii, pe platourile de filmare… Şi din ziua aceea am rămas împreună', îşi aminteşte cu plăcere actriţa.

Cei doi sunt părinţi şi îşi doresc foarte mult să petreacă cât mai mult timp în familie. „Cu copilul meu încerc să petrec fiecare secundă din timpul meu liber. Seara când ajung acasă de la filmare stau cu el şi ne jucăm, dormim împreună sau ne uităm la desene. El este sensul vieţii mele. Cu familia mea stau în fiecare zi. Făra ei şi fără sprijinul lor, nu aş putea funcţiona', spune Antonia.

.

Timp liber în trei

Atunci când nu filmează şi nu e la muncă, Antonia ne-a mărturisit că îşi pretrece timpul în trei. „În timpul meu liber stau cu David, copilul meu şi cu soţul meu. Ei mă ajută întotdeauna să mă relaxez şi să mă recompun. Sunt oaza mea de linişte şi de energie. Din când în când, mai merg la patinoar (am facut patinaj artistic)'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare