Homepage  / Televiziune

Mane Voicu s-a accidentat la Asia Express 2024. A fost doborât de elefanți. „M-au dat pe jos!”

Mane Voicu s-a accidentat la Asia Express 2024. A fost doborât de elefanți. „M-au dat pe jos!”
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Asia Express a fost difuzată duminică, 8 septembrie 2024, la Antena 1. Cele două echipe calificate la jocul pentru amuletă au luptat cu toate forțele pentru a obține victoria. Totuși, Mane Voicu s-a accident la probă, după ce a fost doborât de elefanți.

Cine a câștigat jocul pentru amuleta, la Asia Express – 8 septembrie 2024 

Două echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă, de la Asia Express, în ediția de duminică, 8 septembrie 2024, difuzată la Antena 1. Echipele care au luptat pentru victorie au fost Carmen Negoiță și Andreea, alături de Ioana State și Mane Voicu. Ei au ajuns în sanctuarul natural care adăpostește sute de exemplare de elefanți, simboluri ale Thailandei. Aici i-a așteptat Irina Fodor pentru a le transmită regulile jocului. 

„Aici, elefanții sunt tratați regește, ca la un hotel de cinci stele (…) Dar, în habitatul lui natural, un elefant ar avea nevoie de un minim de zece kilometri pătrați pentru a-și asigura hrana, pentru că sunt foarte mâncăcioși (…) Cam 80% din zi petrece elefantul mâncând. Mai exact, între 160 și 180 de kilograme de hrană îi sunt necesare pentru a se simți mulțumit. Așa că, astăzi, o să simțiți și voi pe pielea voastră cât de greu se aduce hrană elefanților”, le-a transmis prezentatoarea Asia Express celor două echipe, potrivit a1.ro. 

Echipele au avut de parcurs un traseu cu obstacole, în timp ce trebuiau să care în mână o tavă cu hrană pentru elefanți. Irina Fodor a anunțat că echipa care va umple coșul cu cele mai multe alimente va fi desemnată câștigătoare. 

O să câștige echipa care are cel mai greu coș, după 15 minute de adus fructe pe acest traseu”, a precizat prezentatoarea Asia Express. 

Pe  podul aflat pe traseu s-au alăturat șase elefanți, care aveau să le facă și mai grea misiunea. Prima bătălie s-a dat între Andreea și Mane Voicu, iar comediantul a fost cel care a umplut primul coșul cu alimente. 

Strategia mea a fost să pun mai puține și să intru prima la elefanți în fața ei, ca ea să stea după mine”, a spus Carmen Negoiță, când a venit rândul ei să se întreacă cu Ioana State. 

Însă, concurenta a pierdut din avans în momentul în care a ajuns pe podul înconjurat de elefanți. Speriată de ei, Carmen Negoiță s-a încurcat la jocul de amuletă împotriva elefanților. 

Eu aveam senzația că e cursa infernului acolo pe podul ăla”, a spus antreprenoarea la testimoniale. 

În cele din urmă, Carmen Negoiță a reușit să treacă printre ei și să ducă restul de alimente la coș. 

Având în vedere că elefanții erau agitați, Mane Voicu sa accidentat puțin la tura următoare. Unul dintre elefanți l-a lovit ușor, iar Mane s-a dezechilibrat și a căzut. „M-au dat pe jos!”, spunea el în timp ce se străduia să își facă loc printre elefanți. „Tu știi cum m-a dat? Nici nu m-a simțit”, a spus el la testimoniale.

Cine a câștigat jocul pentru amuleta, la Asia Express – 8 septembrie 2024  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Între timp, Andreea parcă uitase de fobie și îi pasase deja coșul surorii ei. La următoarea tură, Carmen Negoiță a reușit să ajungă cu tava intactă la coș. 

În cele din urmă, învingătoare au fost Carmen Negoiță și sora ei, Andreea. Ele au câștigat jocul pentru amuletă, dar și Jokerul, care le oferă un avantaj important. 

Cine a câștigat jocul pentru amuleta, la Asia Express – 8 septembrie 2024  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 8

Puteți să înghețați timp de zece minute o pereche pe care o întâlniți în timpul unei misiuni”, a fost Jokerul extras de cele două surori. 

Sursa foto: Instagram Asia Express

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton