; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mandy Moore gets a star on the Hollywood Walk of Fame

Mandy Moore a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame

27 March 2019

Mandy Moore a fost recompensată, luni, cu o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame. Cu această ocazie, actrița s-a reunit cu fostul coleg de platou, Shane West, alături de care a jucat în filmul „A Walk To Remember'. 

Actrița în vârstă de 34 de ani a declarat, în timpul discursului său, că i totul i se pare „ireal'. 

„Acesta nu este un lucru care să i se întâmple în general unei persoane ca mine. Încerc să fiu prezentă, să mă bucur de acest moment și să îl apreciez și să nu mă simt copleșită, dar acest lucru este super copleșitor', a afirmat Moore. În timpul ceremoniei, ea a fost susținută de membrii producției „This Is Us' și de actorul Shane West. 

 

Adam Shankman, Mandy Moore și Shane West 

„Este o nebunie. Mă aflu în această industrie de 20 de ani și simt că aceste două proiecte, în particular, semnifică momente monumentale în cariera mea, începând cu „A Walk to Remember' și acum „This Is Us'. Și acum să îl am pe Shane și întreaga familie This Is Us aici, înseamnă mai mult ca orice', a mai spus vedeta. 

Mandy Moore, pe numele ei adevărat Amanda Leigh Moore, este o actriță și cântăreață americană, care a debutat în industria muzicală în anul 1999 cu piesa „Candy'. În cinematografie a debutat în anul 2001, cu un rol minor în comedia „Dr Dolittle 2'. Un succes răsunător a avut, însă, în anul 2002, când a interpretat rolul lui Jamie Sullivan, în drama romantică „A Walk to Remember', unde a jucat alături de Shane West. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare