; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romanii au talent

Inna şi Mandinga, invitaţii serii la “Românii au talent”

26 April 2013

Diseară, echipa de la “Românii au talent” a pregătit o nouă premieră: Mandinga feat. Muneer lansează piesa “Bling”.

'Bling' este primul featuring Mandinga după mulți ani și marchează intrarea lui Muneer în familia Happiness Production.

Mandinga face echipă cu fostul concurent de la 'Românii au talent', Muneer având o apariție exotică în piesa 'Bling'. În timp ce Elena cântă în engleză, Muneer intervine cu o strofă în indiană, tradusă prin cea mai emoționantă declarație de dragoste.

'Este o piesă veselă, dar încărcată de emoții. Nu tot ce este strălucitor este frumos. Bling oferă o poveste de dragoste în care ne lăsăm vrăjiți de bijuterii și alte lucruri sclipitoare, pentru ca în final să descoperim că dragostea înseamnă până la urmă altceva, ce nu poate avea preț', spune solista formației, Elena Ionescu.

'Mă bucur că semnarea contractului cu Happiness Production este marcată de lansarea unei piese împreună cu Mandinga, trupă pe care o admir foarte mult. Bling are un ritm care o să vă prindă foarte repede', declară Muneer.

Premiera nr. 2 a serii este…

O altă premieră pentru show-ul de diseară este prezenţa pe scenă a Innei. Valentin Luca revine şi el în platoul emisiunii cu un show gata să-i lase mască pe telespectatori.

În cea de-a patra semifinală vor urca pe scenă magicienii Andrei Andronachi şi Andrei Isfan, Angelo Simonica, Bogdan Olteanu, pictorul care face minuni cu sclipiciul lui,  Classic Beat Orchestra, Colectivul Fantezia, Mihai Stefan, tânărul imitator moldovean, Orban Barra şi ale sale acrobaţii cu bicicleta, Palamari Mircea, cel care a impresionat juriul cu mişcările sale de dans,  Switch Crew, Zburătorii, băieţii care au sărit în preselecţii peste masa juriului şi trupa de dans The Haters.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare