; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mandinga

Mandinga şi Fly Project au lansat videoclipul “Hello”

02 April 2014

Mandinga şi Fly Project au scos împreună piesa Hello', la care au filmat şi un videoclip, realizat la studiourile MediaPro din Buftea, într-un spaţiu transformat într-o bază militară.

Mandinga

Discutiile despre această colaborare au început din toamna anului trecut. După succesul de la Eurovision şi după propunerile pe care le-am primit, ne doream să lansăm o piesă pentru Rusia, iar băieţii de la Fly Project cunosc foarte bine piaţa de acolo. Pe măsură ce piesa a început să prindă formă, ne-am gândit că cea mai bună idee ar fi să facem un featuring! Aşa s-a născut această colaborare. O piesă în limba engleză şi spaniolă este un act de curaj, are o linie melodică atipică, dar nouă ne place foarte mult rezultatul şi abia aşteptăm şi părerile fanilor din toată lumea', a declarat Elena.

[Not a valid template]

Filmările clipului au durat 24 de ore şi, chiar dacă vremea a fost frumoasă în acea zi, scenele nocturne nu au fost deloc uşoare pentru niciunul dintre artişti, dar mai ales pentru Elena.

În timpul zilei a fost perfect, soare, frumos, dar când a trebuit să filmăm noaptea, iar eu eram doar într-un body, stăteam cu ceaiul fierbinte lângă mine non-stop. Cred că am băut câţiva litri în seara respectivă, de frică să nu răcesc. E greu tare în armată :)', a povestit arista, pe care o puteţi vedea sâmbăta la show-ul Antenei 1, Te cunosc de undeva'.

Vedeţi aici videoclipul Hello':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare