; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mandinga

Mandinga şi Fly Project au lansat videoclipul “Hello”

2 April 2014

Mandinga şi Fly Project au scos împreună piesa Hello', la care au filmat şi un videoclip, realizat la studiourile MediaPro din Buftea, într-un spaţiu transformat într-o bază militară.

Mandinga

Discutiile despre această colaborare au început din toamna anului trecut. După succesul de la Eurovision şi după propunerile pe care le-am primit, ne doream să lansăm o piesă pentru Rusia, iar băieţii de la Fly Project cunosc foarte bine piaţa de acolo. Pe măsură ce piesa a început să prindă formă, ne-am gândit că cea mai bună idee ar fi să facem un featuring! Aşa s-a născut această colaborare. O piesă în limba engleză şi spaniolă este un act de curaj, are o linie melodică atipică, dar nouă ne place foarte mult rezultatul şi abia aşteptăm şi părerile fanilor din toată lumea', a declarat Elena.

[Not a valid template]

Filmările clipului au durat 24 de ore şi, chiar dacă vremea a fost frumoasă în acea zi, scenele nocturne nu au fost deloc uşoare pentru niciunul dintre artişti, dar mai ales pentru Elena.

În timpul zilei a fost perfect, soare, frumos, dar când a trebuit să filmăm noaptea, iar eu eram doar într-un body, stăteam cu ceaiul fierbinte lângă mine non-stop. Cred că am băut câţiva litri în seara respectivă, de frică să nu răcesc. E greu tare în armată :)', a povestit arista, pe care o puteţi vedea sâmbăta la show-ul Antenei 1, Te cunosc de undeva'.

Vedeţi aici videoclipul Hello':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare