; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mandinga s-a mulţumit cu locul 12 la Eurovision

28 May 2012

Chiar dacă au fost printre cele cinci ţări favorite la casele de pariuri şi pe bloguri, România nu a reuşit să se claseze în primii 10, aşa cum şi-a propus când a plecat spre Baku, Azerbadjan. Piesa Zaleilah', compusă de Costi Ioniţă, nu a convins ţările participante.

Multe dintre acestea nu ne-au acordat nici măcar un punct în finala din 26 mai, deşi Elena a avut o prestaţie bună şi nu a mai avut probleme cu casca. Punctaj maxim ne-a acordat Moldova, în timp ce spaniolii ne-au oferit 10 puncte.

Cei de la Mandinga nu au însă ce să îşi reproşeze şi consideră că locul 12 este unul onorant pentru ei, mai ales că, anul trecut, în Germania, România s-a clasat pe locul 17.

Suntem mândri că am avut ocazia să reprezentăm România la cel mai important concurs muzical european. Ne pare rău că nu am reuşit să aducem un loc mai bun pentru ţara noastră, dar Dumnezeu ne este martor că am muncit enorm şi ne-am dedicat integral acestui concurs, alături de echipa TVR.

Noi am oferit tot ceea ce am avut mai bun pe scenă. Vă mulţumim pentru susţinerea din această perioadă şi încrederea în trupa Mandinga. E normal să fim uşor trişti, pentru că aveam toate semnele că vom obţine un loc mai bun pentru România, dar, ştiind că am oferit totul pe scenă şi că multe alte ţări cu piese bune au rămas în urma noastră, credem că locul 12 este unul onorant', a declarat Elena pentru ziarul Ring.

Concursul Eurovision a fost câştigat detaşat de reprezentanta Suediei, Loreen, care a impresionat cu piesa Euphoria', acesta fiind de-al cincilea trofeu obţinut de suedezi. Pe locul doi s-au clasat simpaticele băbuţe din Rusia, iar pe trei, Serbia.

Ascultaţi aici piesa care a câştigat Eurovisionul, Euphoria':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare