; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mandinga pregăteşte un turneu internaţional

06 March 2013

Chiar de Ziua Femeii, pe 8 martie, Mandinga pleacă într-un turneu care va cuprinde Azerbaidjan şi Turcia, două ţari în care trupa a adunat foarte mulţi fani. Între 8 şi 12 martie, Mandinga va concerta în capitala Azerbaidjanului, Baku, pentru ca apoi să se îndrepte către Istanbul. În Baku, Mandinga se va reîntâlni pe scenă cu Pitbull, în cadrul unui festival local, după ce vara trecută au făcut spectacol împreună în Kiev.

Începând cu acest turneu, formaţiei se alătură Muneer, din Emiratele Arabe Unite, care a mai cântat cu trupa în 2011 şi care recent şi-a lansat primul single solo, Turn off the light'. Pentru a completa show-ul Mandinga în 2013, Muneer va aduce o extindere a repertoriului, adăugând şi accente R&B concertelor Mandinga.

Mandinga a pregătit pentru fanii săi o lansare specială exclusiv pe pagina Facebook. În dimineaţa zilei de 8 martie, aceştia vor descoperi o piesă pregătită special pentru ei, care-i va lua prin surprindere, neconvenţională şi diferită de stilul obişnuit al trupei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare