; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mandinga le cântă azerilor de Revelion

28 December 2012

Chiar dacă a obţinut doar locul 12 la concursul Eurovision desfăşurat anul acesta în Baku, Azerbaidjan, se pare că trupa Mandinga are foarte mare succes în această ţară. Alex, Elena şi colegii lor au susţinut mai multe concerte de-a lungul anului în Baku, iar acelaşi lucru îl vor face şi în noaptea de Revelion.

Ei au fost invitaţi să cânte la petrecerea organizată de unul dintre cele mai luxoase hoteluri de cinci stele din capitala Azerbaidjanului. Alături de Mandinga şi Pussycat Dolls, din spectacol vor mai face parte şi fetele de la Amadeus, dar şi un celebru balet ucrainean.

Ne-ar fi plăcut să cântăm pentru români în noaptea dintre ani, dar insistenţele fanilor noştri din Azerbaidjan ne-au convins să ne suim în avion şi să petrecem cu ei trecerea în 2013. Suntem foarte fericiţi că piesele de pe albumul Club de Mandinga' au depăşit graniţele României şi sunt atât de bine primite în multe colţuri ale lumii. Spre surpriza noastră, şi Sufletul Zâmbea', o baladă în română, este ascultată şi fredonată de străini. Pentru Revelion vom avea mai multe surprize pentru petrecăreţi şi vom mai păstra câteva pentru voi la întoarcerea în România', a declarat Alex, trompetistul trupei.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare