; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mandinga lansează pe 9 septembrie clipul piesei “Papi Chulo”

07 September 2012

Elena, solista de la Mandinga, trece printr-o nouă poveste de dragoste, dar nu în viaţa de zi cu zi, ci în cel mai recent videoclip al trupei, Papi Chulo', a cărui lansare oficială va avea loc duminică, 9 septembrie. Inelul din videoclipul Zaleilah' se găseşte şi în noua poveste, el fiind declanşatorul evenimentelor. Doar că Elena se desparte de inel şi alt membru de la Mandinga va trăi, de data aceasta, toate senzaţiile magice pe care le-a trăit Elena în videoclipul Zaleilah'.

Single-ul Papi Chulo' este inclus pe albumul Club de Mandinga', iar clipul său va avea premiera exclusiv online, pe pagina de Facebook a trupei şi pe YouTube. Filmările au avut loc în locuri inedite din Azerbaidjan şi Creta.

Abia aştept să vedem şi noi videoclipul în forma finală. Vom avea parte de această surpriză în acelaşi timp cu fanii noştri pe pagina de Facebook. Au fost multe locuri de filmare, multe cadre care-ţi taie respiraţia, am îmbrăcat ţinute superbe şi sunt şi eu nerăbdătoare alături de colegii din Mandinga să văd comentariile fanilor noştri. Pentru că am avut parte de un sprijin incredibil pe Facebook, YouTube şi pe site-urile muzicale, din respect pentru fanii noştri, care ne-au fost alături aici, am decis să lansăm întăi videoclipul online', a zis Elena, solista trupei Mandinga.

După premiera online de duminică a videoclipului Papi Chulo', acesta va putea fi urmărit în scurt timp şi pe posturile muzicale româneşti şi străine.

Vedeţi aici teaser-ul clipului Papi Chulo':

http://www.youtube.com/watch?v=dk0YnCnH3JE&feature=youtu.be
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare