; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mandinga lansează joi, 9 februarie, clipul piesei “Zaleilah”

07 February 2012

Trupa Mandinga nu se lasă şi, în ciuda temperaturilor scăzute de afară, îşi aşteaptă toţi fanii joi, 9 februarie, la ora 19.00, la Grand Cinema Digiplex din Mall Băneasca pentru a urmări împreună clipul piesei Zaleilah', produsă de Costi Ioniţă.

Temperaturile pică, fulgii pică, Guvernul la fel. Noi rămânem sus şi vă promitem un super show. Hai la premiera oficială a clipului Zaleilah', au scris cei de la Mandinga pe contul lor de Facebook.

Filmat în Romania şi în Dubai, videoclipul spune povestea unei iubiri exotice. Elena, solista trupei Mandinga, este transpusă într-o lume de vis, după ce găseşte un inel misterios într-un club. Astfel, solista ajunge pe plaiurile arăbeşti în căutarea iubirii, iar acolo experimentează o lume fascinantă.

În cadrul evenimentului de lansare, publicul va avea ocazia să asiste la un concert Mandinga, care va fi întrerupt, la un moment dat, pentru a fi difuzat videoclipul. Fanii vor avea ocazia să stea de vorbă cu trupa şi să ia autografe.

Vedeţi aici teaser-ul clipului Zaleilah':

Recent, trupa Mandinga a venit la ‘Neatza cu Razvan şi Dani' şi a făcut un flash-mob pe melodia momentului, Ai se eu tu pego': http://neatza.a1.ro/faze-tari/Flash-mob-in-platoul-de-la-Neatza-cu-trupa-Manding_8876.html

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare