; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mandinga, din ce în ce mai dorită în Azerbadjan

19 June 2012

Cei de la Mandinga au decolat ieri spre Baku, Azerbadjan, unde vor susţine în următoarele două zile concerte în cadrul cărora îşi vor promova piesele de pe noul lor album, Club de Mandinga'. Astă seară, Elena şi colegii ei vor cânta în cadrul unui eveniment diplomatic privat, iar mâine vor urca pe o scenă impresionantă din New Park, în centrul capitalei azere.

Alături de Mandinga, la concertul din parc vor mai cânta artişti care au participat în ultimii ani la Eurovision, Sabina Babayeva, Safura şi Nigar Jamal (Nikki). Mandinga este singura trupă din afara Azerbadjanului invitată să cânte în cadrul evenimentului la care sunt aşteptaţi să ia parte peste 20.000 de spectatori.

Abia aşteptăm să revenim în Baku pentru a ne întâlni cu fanii noştri de aici. Am primit, după Eurovision, mii de mesaje de la ei pe pagina de Facebook şi prin e-mail, iar acum mă bucur că ne putem ţine de promisiune şi le putem oferi miercuri un concert gratuit, în parc, pe o scenă impresionantă, pe care nu o să-l uite uşor', a spus Elena, solista trupei Mandinga.

În Azerbaijan, piesa Zaleilah' este în heavy-rotation la posturile de radio şi se ascultă la maximum în cluburi. Hitul, extras de pe noul album Club de Mandinga', a reprezentat România în cadrul concursului Eurovision 2012, desfăşurat în luna mai în Baku, şi s-a clasat pe locul 12.

Ascultaţi aici cel mai recent single semnat Mandinga, Dame calor':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare