Homepage  / Cinema

Au început pregătirile pentru „Mamma Mia III”. Ce știm până acum despre noul proiect

Au început pregătirile pentru „Mamma Mia III”. Ce știm până acum despre noul proiect
6

de Cristina Țapu,

Vești bune pentru fanii filmului „Mamma Mia!” Pelicula se transformă într-o trilogie. Christine Baranski, care o joacă pe Tanya, a dezvăluit pentru The Hollywood Reporter că al treilea film este în pregătire.

„Mamma Mia III” este în lucru

Am fost la Londra cu (producătoarea) Judy Craymer (…) şi ea lucrează la Mamma Mia 3. Ea mi-a spus întreaga intrigă. Asta e tot ce pot spune în acest moment”, a spus ea, înainte de a adăuga că este încrezătoare în succesul noului proiect: „Judy Craymer reuşeşte întotdeauna să obţină ceea ce vrea. Datorită ei, al doilea film a fost realizat şi a fost un mare succes. Ea va reuşi să reunească întreaga distribuţie”, a completat actrița Christine Baranski.

Mamma Mia! Here We Go AgainIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În 2020, Judy Craymer a declarat pentru Daily Mail că plănuia să producă un al treilea film inspirat de musicalul bazat pe ABBA și să includă melodii noi ale trupei suedeze. Ea a menționat că pandemia a întârziat dezvoltarea proiectului, dar este optimistă că filmul va deveni realitate, având în vedere că Universal dorește să colaboreze cu ea pe acest proiect.

Seria de filme „Mamma Mia!” a adus magia muzicii ABBA pe marele ecran, cucerind milioane de spectatori din întreaga lume cu farmecul său inconfundabil și cu povestea sa îndrăzneață. Bazate pe musicalul de succes cu același nume, filmele au reușit să îmbine muzica memorabilă a trupei suedeze cu o poveste plină de emoție și umor, creând astfel o experiență cinematografică de neuitat.

Primele două filme s-au bucurat de un succes colosal în rândul cinefililor

Primul film, lansat în 2008, a fost un adevărat fenomen. Regizat de Phyllida Lloyd, „Mamma Mia!” a adus pe ecran o poveste veselă despre o tânără pe nume Sophie (interpretată de Amanda Seyfried), care, înainte de nunta sa, descoperă că ar putea avea trei posibili tați. Sophie decide să îi invite pe toți la nunta ei, în speranța că îi va putea identifica pe tatăl ei adevărat. Filmul a fost apreciat nu doar pentru interpretările strălucite ale actrițelor Meryl Streep, Julie Walters și Christine Baranski, ci și pentru reinterpretările pline de energie ale pieselor celebre ale ABBA, precum „Dancing Queen” și „Mamma Mia”.

Zece ani mai târziu, fanii au avut ocazia să se întoarcă în lumea fermecată a insulei grecești cu „Mamma Mia! Here We Go Again”. Regizat de Ol Parker, acest sequel a adus atât o continuare primei părți, dar a explorat și tinerețea Donnei, interpretată de Meryl Streep.

Continuarea a păstrat farmecul original al filmului și a inclus și mai multe melodii clasice ABBA, printre care „Super Trouper” și „Fernando”. A fost un succes de box office, continuând să aducă bucurie și entuziasm spectatorilor.

Pe lângă succesul de box office, filmele au câștigat și aprecierea criticilor pentru interpretările actorilor și pentru modul în care producătorii reimaginat muzica celebră a trupei ABBA într-un context cinematografic.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton