; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mamma Mia

Recomandarea TVmania pentru seara de sâmbătă, 3 martie: „Mamma Mia”

03 March 2018

Post TV: Antena 1

Data și ora difuzării: Sâmbătă, 3 martie 2018, ora 23.30

Titlu original: „Mamma mia!'

Gen: Muzical, coprod., 2008

Regia: Phyllida Lloyd

Distribuție: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard, Amanda Seyfried

Donna (Meryl Streep, nominalizată pentru acest rol la Globurile de Aur și la Grammy) este o femeie independentă care a crescut-o singură pe fiica ei, Sophie (Amanda Seyfried), în timp ce a condus un mic hotel de pe o insulă grecească. Se întâmplă că, până la nunta fiicei au mai rămas doar câteva zile, iar Donna trebuie să se obișnuiască cu gândul dulce-amărui că puiul ei și-a luat zborul.

Prietenele de o viață ale mamei, Rosie (Julie Walters) și Tanya (Christine Baranski) vor fi și ele prezente la nuntă. Tânăra își dorește să fie condusă la altar de tatăl său. Numai că Donna nu i-a spus niciodată cine este acesta, iar jurnalul mamei sale din tinerețe o conduce către trei potențiali candidați (Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgard). Astfel, personaje-cheie din trecutul Donnei revin neașteptat în viața ei, iar ea va simți pe pielea sa că nu este niciodată prea târziu pentru iubire.

Această poveste are o coloană sonoră pe care o veți recunoaște imediat – este vorba despre cele mai cunoscute melodii ale trupei ABBA.

Trailer:

CITEȘTE ȘI:

V-a plăcut „Mamma Mia!'? În 2018, o să vedem continuarea!

Trailer: Meryl Streep cântă din nou

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare