Homepage  / Vedete româneşti

Mama Soranei de la A.S.I.A a murit. Ce a făcut artista imediat după înmormântare: „Mi-am găsit întotdeauna vindecarea”

Mama Soranei de la A.S.I.A a murit. Ce a făcut artista imediat după înmormântare: „Mi-am găsit întotdeauna vindecarea”
10

de Cristina Țapu,

Momente dificile pentru Sorana de la A.S.I.A. Artista trece printr-un moment extrem de delicat, având în vedere că a suferit recent pierderea celei mai importante persoane din viața sa - mama ei.

Mama Soranei de la A.S.I.A a murit

Deși a fost mai puțin activă pe rețelele sociale în ultima perioadă, Sorana Darclee de la A.S.I.A. a făcut recent o postare care a adus tristețe celor care o urmăresc. Cu câteva zile în urmă, artista a împărtășit cu fanii săi cea mai grea pierdere pe care a suferit-o, vorbind despre trecerea mamei sale în neființă.

Totodată, artista a dezvăluit că în ziua de marți, 5 martie 2024, a avut loc ceremonia de înmormântare a celei care i-a dat viață. După acest eveniment trist, artista a fost obligată să se prezinte la repetiții.

Ieri mi-am înmormântat mama, iar după am mers la repetiții. Prin artă mi-am găsit întotdeauna vindecare și lumină. Creația este ce ne-a dat Dumnezeu mai frumos, darul suprem prin care să ne hrănim spiritul.”, a fost mesajul pe care l-a scris Sorana pe pagina personală de Instagram.

sorana-asia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sorana a fost diagnosticată cu ADHD

Recent, Sorana de la ASIA a dezvăluit că se confruntă cu o afecțiune pe care a descoperit-o abia acum, deși o experimentează încă din copilărie. Este vorba despre ADHD (tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate), o boală care s-a dovedit a fi destul de răspândită. 

Vedeta a explicat că aflarea acestei condiții a fost eliberatoare pentru ea și că acum știe cum să-și organizeze prioritățile, urmând sfaturile specialiștilor pe care i-a consultat. Artista a făcut mai multe confesiuni despre boală în cadrul emisiunii moderate de către Cătălin Măruță, la PRO TV.

Sorana Darclee Mohamad a fost una dintre membrele fondatoare ale trupei A.S.I.A, alături de colegele sale Anca, Irina și Anemona.

Sorana s-a confruntat cu depresia

Trupa a cunoscut un mare succes în anii 2000, după care fiecare dintre artiste a urmat propriul drum. Sorana Darclee Mohamad a fost căsătorită cu Paul Moga, dar căsnicia lor nu a rezistat, sfârșindu-se cu divorțul lor șapte ani mai târziu. A urmat o perioadă de depresie, însă Sorana a reușit să se recupereze.

„Am avut perioade în care am fost mai jos, alea cu depresia au fost nasoale, dar la un moment dat mi-am dat seama că depresia ține doar de mine să o vindec. A venit depresia care a fost foarte, foarte rea, a fost oribilă absolut. În momentul în care ești la pământ și mai vine cineva să te mai calce un pic pe cap, că poate nu ești suficient de strivit și din momentul în care îți găsești forța de a te ridica de acolo, nu mai există lucru care să te sperie. N-are ce să te mai sperie vreodată„, povestea Sorana, la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram Sorana

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton