; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mama mea gateste mai bine

„Mama mea gătește mai bine” revine din 29 februarie, la Prima TV

17 February 2016

Emisiunea culinară va avea un nou prezentator, interpretul de muzică populară, Valentin Sanfira.

Mama mea gătește mai bine

Mama mea gătește mai bine

Competiția culinară care a încins spiritele primăvara trecută, „Mama mea gătește mai bine' revine din 29 februarie, la Prima TV, cu un nou sezon și un nou prezentator, Valentin Sanfira.

Valentin Sanfira

Valentin Sanfira

Valentin (26 de ani), un cunoscut și îndrăgit interpret de muzică populară, este cel mai tânăr solist profesionist dintr-un ansamblu folcloric din România. Pe lângă faptul că este un cântăreț extrem de talentat, Valentin este și un împătimit al gătitului, el participând în trecut și la emisiunea „Cireașa de pe tort'.

„Îl știu pe Horia de la «Cireașa de pe tort» și sunt extrem de încântat că am ajuns colegul lui la «Mama mea gătește mai bine» și că am șansa să lucrez alături de el și de echipa minunată care produce această emisiune. Abia aștept să-i cunosc pe concurenții din acest sezon și să descopăr rețetele care le-au încântat copilăria'.

Horia Vîrlan

Horia Vîrlan

Maestrul bucătar Horia Vîrlan, care va analiza și juriza prestațiile concurenților din bucătăria emisiunii „Mama mea gătește mai bine', spune că se bucură că-l are alături pe Valentin și că abia așteaptă să descopere ce au învățat tinerii de la mamele lor.

„Mă bucur că Valentin s-a alăturat echipei noastre și sper ca împreună să descoperim cât mai mulți tineri care au învățat să gătească de la părinții lor și care pot spune cu mândrie: «mama mea gătește cel mai bine»'.

Horia Vîrlan și Valentin Sanfira sunt pregătiți să dea startul noului sezon al emisiunii „Mama mea gătește mai bine' și îi așteaptă pe concurenți din 29 februarie, la Prima TV.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare