Homepage  / Vedete româneşti

Mama lui Robert Moscalu s-a stins în brațele lui. Ce dramă ascund el și Andrei Ciobanu, de la Survivor All Stars 2024. „Nu mai aveam de ce să trăiesc”

Mama lui Robert Moscalu s-a stins în brațele lui. Ce dramă ascund el și Andrei Ciobanu, de la Survivor All Stars 2024. „Nu mai aveam de ce să trăiesc”
9

de Roxana Mirea,

Andrei Ciobanu și Robert Moscalu și-au deschis sufletele în fața colegilor din echipa Războinicilor. În ediția de marți, 30 ianuarie 2024, a emisiunii Survivor All Stars, aceștia au vorbit despre momente cumplit de grele după ce au rămas fără mamă. Andrei Ciobanu și-a condus mama pe ultimul drum chiar în ziua în care trebuia să cânte la o nuntă. Pe de altă parte, mama lui Robert Moscalu s-a stins chiar în brațele lui, pe când el avea doar 17 ani.  

Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars 2024, despre pierderea mamei lui 

În ediția de aseară, 30 ianuarie 2024, a emisiunii Survivor All Stars, Andrei Ciobanu a povestit despre ziua în care și-a condus mama pe ultimul drum.  

„Nu am să pot uita niciodată sâmbăta din viața mea, când dimineața mi-am îngropat mama. Am rupt bucăți din inima mea, din sufletul meu, și am plâns pentru cea mai iubită persoană de pe pământul ăsta. I-am făcut pomenirea și apoi m-am urcat în mașină și am plecat pentru că am avut un eveniment, o nuntă, în București”, a început Andrei Ciobanu să povestească. Apoi, el le-a dezvăluit colegilor lui cum a fost să cânte la nunta respectivă chiar în ziua în care își înmormântase mama.  

Făceam trenulețul, tot, cu oamenii de la nuntă. Eu cântam… Programul meu este de 40 de minute, când intram în pauză, mă duceam undeva afară și plângeam. 10 minute de pauză, plângeam. Colegii mei mi-au zis că nu sunt om. Nu aveau ce să-mi zică. Nu știa nimeni ce să-mi zică”, a mai povestit Andrei Ciobanu.

Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars 2024, despre pierderea mamei lui  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Mama lui Robert Moscalu s-a stins în brațele lui 

Apoi, Robert Moscalu a povestit și el despre momentul tragic în care și-a pierdut mama. Femeia s-a stins chiar în brațele lui, după o luptă grea cu cancerul.  

Nu pot să zic în cuvinte durerea pe care o purtăm cei care nu mai avem mamă. Indiferent că eu am pierdut-o la 17 ani, el la 22 (n.r. Andrei Ciobanu) și Relu la 30 de ani, nu contează. Mama e mamă și o să fii copilul mamei cât timp e mama în viață. Eu zic că chestiile astea ne apropie mai mult. Mama mea a fost bolnavă de cancer. Patru ani s-a luptat cu această boală. I-am fost alături S-a întâmplat nefericirea chiar în brațele mele. Țin minte că o aștepta pe sora mea să vină de la școală. Când a intrat pe ușă, și-a dat duhul. A fost un moment traumatizant. M-a traumatizat chestia asta. Țin minte că o lună de zile nu am fost la școală… Nu mai aveam nicio motivație. Zici că îmi tăiase cineva mâinile și picioarele și nu mai aveam de ce să trăiesc. A fost greu, mai ales că mama era totul pentru mine”, a povestit Robert Moscalu în fața camerei, la Survivor All Stars. 

Sursa Foto: Captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton