; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jadore (2)

Mama lui Jador nu ascultă muzica băiatului ei. Declarații surprinzătoare la „Chefi la cuțite”

09 March 2021

În ediția de luni seară „Chefi la cuțite' (Antena 1), o apariție neașteptată a fost cea a cântărețului Jador, actualmente concurent în show-ul „Survivor România' (Kanal D), dar și a mamei sale. 

Pentru că are o relație deosebită cu mama lui, Jador a insistat ca aceasta să îl însoțească în competiția culinară de la Antena 1. 

 „M-am rugat de mama o săptămână sau două să vină', a spus Jador.

„Am venit să-l ajut pe Ionuț să gătească borș de fasole. Și când era mic el gătea cu mine. Era un copil extraordinar, mă ajuta la toate alea din curte, cu el făceam de toate! A cântat extraordinar dintotdeauna', a spus mama lui Jador, artistul completând că: „Eu mi-am dorit să fiu preot, până am început să dau de fete. Ambițios sunt ca tata, nu mă las până nu obțin ce-mi doresc și sensibil ca mămica', a spus Jador. 

Simona, mama lui Jador, a făcut mai multe declarații neașteptate în fața Chefilor, mărturisind că nu e fană a muzicii fiului său:

„Mie nu-mi place ce face el, pentru că a terminat Academia de Studii Economice și masterul și am zis că voia să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el de mic copil pentru muzică și și-a ales alt drum. Dar e decizia lui, alegerea lui și îl susțin în tot ce face, dar din păcate nu îi ascult muzica', a spus ea. 

Mama lui Jador a și povestit de ce nu ascultă muzica lui Jador:

„Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui, dar în schimb apreciez ceea ce face. Cânta acasă de la 3 ani', a mai povestit Simona, mama artistului. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare