; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mama lui George O’Malley revine în „Anatomia lui Grey

30 September 2011

Actriţa Debra Monk va reveni în serialul „Anatomia lui Grey', în care a apărut în şase episoade, în sezoanele trei, patru şi şase, în rolul mamei lui George OMalley (T.R. Knight), Louise OMalley, informează tvline.com.

Un insider din culisele producţiei create de Shonda Rhimes a explicat că aceasta va reveni la spitalul Seattle Grace din motive medicale şi va deschide răni vechi în rândul medicilor de aici, mai ales în cazul lui Meredith (Ellen Pompeo), Bailey (Chandra Wilson) şi Callie (Sara Ramirez) – fosta soţie a lui George, care între timp a devenit lesbiană.

Personajul jucat de Debra Monk se întoarce în „Anatomia lui Grey' la doi ani după ce fiul ei a murit lovit de un autobuz. Încă nu se ştie dacă va fi vorba şi de revenirea lui T.R. Knight pe platourile de filmare.

Episodul în care o vom vedea din nou pe Louise OMalley va fi difuzat la americani pe 3 noiembrie.

Din 4 octombrie, TVR 1 difuzează sezonul şase al serialului, în fiecare zi de marţi, de la ora 21.00, câte două episoade (cu excepţia zilelor când se joacă meciurile din UEFA Champions League, atunci fiind difuzat un singur episod).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare