Homepage  / Vedete româneşti

Mama lui Adrian Mutu a murit la 71 de ani. Superstiția pe care o respecta mereu în ziua meciurilor disputate de fiul său

Mama lui Adrian Mutu a murit la 71 de ani. Superstiția pe care o respecta mereu în ziua meciurilor disputate de fiul său
16

de Cristina Țapu,

Adrian Mutu (44 de ani) trece prin momente dificile deoarece a pierdut-o pe care care i-a dat viață. Mama antrenorului, Rodica Mutu, a încetat din viață la vârsta de 71 de ani, după o luptă îndelungată cu o boală gravă. Laura, sora fostului mare fotbalist, a fost cea care a făcut cunoscută această tristă veste.

Mama lui Adrai Mutu a murit la 71 de ani

În data de 21 decembrie 2023, Rodica Mutu, mama lui Adrian Mutu, a încetat din viață la vârsta de 71 de ani. Sora antrenorului echipei Netfchi Baku a făcut publică această veste tristă. În ultima perioadă, femeia a purtat o grea luptă împotriva unei boli cumplite. În ciuda tuturor eforturilor depuse de către medici, mama fostului antrenor nu a mai putut fi salvată, iar întreaga familie se confruntă cu o durere fără margini, în prag de sărbători.

mama-lui-adrian-mutu-a-murit-la-71-de-ani-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a fost mesajul pe care sora lui Adrian Mutu l-a scris pe pagina personală de Instagram.

Rodica era cea mai mare susținătoare a fiului său

Femeia care l-a adus pe lume pe Adrian Mutu a fost întotdeauna cea mai dedicată fană și admiratoare a fostului jucător. Cu ceva timp în urmă, Rodica Mutu mărturisea că există o legătură specială pe care o are cu fiul ei și că întotdeauna l-a susținut să-și urmeze aspirațiile, chiar dacă nu mereu a fost de acord cu deciziile pe care acesta le-a luat.

„El  fost așa ambițios și ca jucător, n-as înțelege, n-as pricepe dacă ar fi altfel ca antrenor. Așa e firea lui, să fie liber, să câștige, să câștige tot. O să-l vedeți acolo unde trebuie să fie, o să-l vedeți, eu poate nu mai apuc, că am o vârstă, dar o să-l vedeți. Ce să spere o mamă? Să aibe baftă, să câștige toate meciurile. Eu sunt obișnuită cu tensiunea și încerc să nu am emoții, ca să mă calmez să-mi fie bine. Eu cred în el, și asta e principal, când crezi în cineva. Știe să-și mobilizeze jucătorii”, declara mama lui Adrain Mutu, pentru Playsport.

Ce superstiție respecta Rodica în ziua în care care fiul său disputa un meci de fotbal

Rodica Mutu avea chiar o superstiție pe care o respecta în ziua în care fiul ei avea un meci, fie că era vorba despre o partidă în care Adrian Mutu juca sau despre un meci al echipei pe care acesta o antrena.

„Nu vorbesc cu el înainte de meci, în ziua partidei, nici când era fotbalist, nici acum ca antrenor. Îi dau un mesaj în zi de meci la ora 12.00. Îi spun doar atât: «Baftă și Dumnezeu să fie cu voi!»”, povestea Rodica.

Sursă foto: Instagram Adrian Mutu- Sandra Mutu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton