Homepage  / Vedete româneşti

Mama Deliei își dorește un iubit mai tânăr decât ea. Gina Matache locuiește acum cu fostul soț

Mama Deliei își dorește un iubit mai tânăr decât ea. Gina Matache locuiește acum cu fostul soț
7

de Roxana Mirea,

Gina Matache, în vârstă de 61 de ani, a luat o decizie importantă în ceea ce privește viața ei amoroasă. Ea locuiește cu soțul ei, Ion Matache, deși au divorțat și a vorbit și despre acest aspect. În plus, mama Deliei știe cum vrea să fie viitorul ei partener. 

Gina Matache locuiește cu fostul soț 

Gina Matache locuiește cu fostul soț, Ion Matache. Tatăl Deliei a renunțat la călugărie și s-a întors acasă din cauza problemelor de sănătate. Acesta s-a mutat în același apartament cu Gina Matache, deși cei doi au divorțat în urmă cu mai mulți ani, atunci când bărbatul a decis să se călugărească. 

El a avut problemele mari de sănătate și a plecat de acolo, ce era să facă? Ăsta este adevărul. Acum a revenit acasă și l-am primit. Nu puteam să-l las în starea aia. Normal că l-am primit. El acum e ok, a trecut perioada grea, se deplasează singur, se îngrijește singur. Noi nu am făcut niciodată partaj. Ce să împart, două-trei lemne? Nu m-am gândit să strâng avere, tot ce am avut am dat la copii. Stăm în același apartament, eu o cameră, el o cameră. Nu vreau casă mare, pentru ce? Să stau să fac curat două zile? Nu mai am ambiții de astea”, a declarat mama Deliei, potrivit wowbiz.ro.  

Gina Matache, despre problemele de sănătateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Gina Matache își dorește un iubit mai tânăr 

Pe de altă parte, Gina Matache nu exclude posibilitatea de a-și reface viața alături de un alt bărbat. Mama Deliei și a Oanei știe exact cum vrea să fie viitorul partener. 

Bărbatul vieții mele? Încă îl aștept, vino mai repede! Să nu mă frece la cap, genul taci și înghite, să nu își dorească lucruri imposibile sau să mă schimbe. Să fie chipeș, dar nu mai bătrân ca mine, mai tânăr să fie ca să țină pasul cu mine. Nu-mi plac învechiții, să aibă nebunia mea. Eu acum pot să îmi refac viața oricând”, a mai spus Gina Matache. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton