Homepage  / Vedete româneşti

Mama Cristinei de la Insula iubirii 2024, mesaj plin de durere. I-a adus noi acuzații lui Andrei. „Deja ai încălcat orice limită”

Mama Cristinei de la Insula iubirii 2024, mesaj plin de durere. I-a adus noi acuzații lui Andrei. „Deja ai încălcat orice limită”
14

de Roxana Mirea,

Mama Cristinei Rotaru nu a mai suportat toate imaginile pe care le vede cu ginerele ei la Insula iubirii. Soacra lui Andrei Rotaru a răbufnit încă o dată pe rețelele sociale și a publicat un mesaj dur, după ce a văzut care a fost reacția lui Andrei atunci când Radu Vâlcan i-a prezentat imagini cu Cristina și Eric.  

Mama Cristinei de la Insula iubirii, mesaj disperat pe Facebook 

Pentru mama Cristinei a fost foarte dureros să vadă cum fiica e este înșelată de Andrei, la Insula iubrii, sezonul 8. În emisiunea difuzată la Antena 1, Andrei s-a îndrăgostit de Diandra și și-au trăit povestea de dragoste pe insula din Thailanda. Inițal, Cristina a fost devastată de durere, apoi și-a găsit refugiul în brațele lui Eric. E bine, Andrei nu a fost deloc încântat atunci când a văzut imaginile în care Cristina este surprinsă în ipostaze tandre cu Eric. El a început să îi aducă reproșuri Cristinei, iar mama ei nu a putut suporta și a răbufnit pe rețelele sociale, deși există zvonuri că fiica ei s-a împăcat cu Andrei după tot ce s-a întâmplat între ei la Insula iubirii.  

„Andrei Rotaru stop, deja ai încălcat orice limita a familiei mele. 

Gata cu victimizarea, suntem disperați pentru ce scoți pe gură și acuzi soția ta de 10 ani… Ai profitat de iubirea ei pură, mi-ai adus fata în pragul disperării. Dacă unul din familia voastră aveți curajul să vă judecați cu mine, vă aștept în cele mai înalte tribunale. Trădători. Și acuzatori fără dovezi”, a scris mama Cristinei pe contul ei de Facebook. 

Stop manipulării de jurămintelor false și amenințărilor de orice natură emoțională sau nu, nimeni și nimic. Nimic nu mă împiedică să lupt pentru adevărul din interiorul familiei și ce mi se pune la dispoziție prin TV”, a mai scris ea într-un comentariu.  

Flacăra ispitei s-a aprins pentru Andrei, la Insula iubirii – 19 august 2024  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Andrei, după ce i-a văzut pe Cristina și Eric în ipostaze tandre

În imagini, Andrei a văzut o Cristina schimbată. Soția lui nu mai plânge după el și încearcă să se detașeze de durerea pe care a simțit-o atunci când și-a văzut soțul îndrăgostit de ispita Diandra. Cristina s-a apropiat foarte mult de Eric. Cei doi merg în mare împreună, se îmbrățișează, se țin de mână, iar ispita face gesturi romantice la orice pas. 

În acele imagini, Cristina mai spunea că e resemnată în privința lui Andrei pentru că a văzut că e îndrăgostit de Diandra. 

Deocamdată nimic care să mă surprindă. Este normal ceea ce face. Începe să se detașeze, să fie ea. Lângă mine nu a putut să fie fericită și nu am putut să scot zâmbete de la ea așa cum am văzut acum”, a spus Andrei despre imaginile pe care le-a vizionat.

Inițial, Andrei a spus că nu este deranjat de imaginile pe care le-a văzut cu soția lui și că se bucură să o vadă zâmbind, precizând că ea are nevoie de cineva care să o facă fericită așa cum nu a fost lângă el.  

Noi nu ne potrivim din cauză că eu îi ofer alte sentimente. Conexiunea noastră este greșită. Nu o condamn și nu o condamn. Am încercat atâția ani și nu am ce să fac. E o luptă degeaba. E dureros și pentru mine și pentru ea, ne iubim, cu siguranță și ea mă iubește și eu o iubesc, ne vrem binele, dar, frate, nu ne înțelegem”, a spus Andrei la bonfire. 

Deși nu a vrut să recunoască, Andrei a fost vizibil deranjat de imaginile pe care le-a văzut cu soția lui și ispita Eric. Acesta a mărturist că nu crede că ea l-a iubit cu adevărat din moment ce s-a putut apropia așa de repede de un alt bărbat doar pentru că l-a văzut pe el îndrăgostindu-se de o altă femeie.  

Mă bucur pentru situația care s-a creat acum și pentru răspunsurile pe care le primesc. (…) Dragostea nu vine și pleacă imediat, să ne înțelegem. Ai spus că la ceremonia care a fost ea a zis “eu nu aș fi venit, te iubesc, tu ești viața mea”. Ia uite! Cris, ia și privește. Ești viața mea. Nu eu, tu. (…) Păi scuză-mă, ți-a pierit iubirea în două zile când m-ai văzut cu cineva? Tu ai venit, ți-ai spus punctul de vedere și tu te-ai desprins atât de repede. Cam aici este răspunsul meu, fiind dureros. Eu nu consider că vrea să se răzbune pentru că pe mine nu m-a iubit. Nu consider că cineva te iubește și spune: „nu pot să-mi arăt iubirea””, a zis Andrei la bonfire. 

Sursa foto: Antena 1, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton