Homepage  / Vedete româneşti

Mama Andreei Raicu a împlinit o vârstă respectabilă, dar nu-i dai anii din buletin. Imagini superbe cu Virginia Gheorghiu, fostă stewardesă

Mama Andreei Raicu a împlinit o vârstă respectabilă, dar nu-i dai anii din buletin. Imagini superbe cu Virginia Gheorghiu, fostă stewardesă
7

de Redactia Tvmania,

Mama Andreei Raicu a împlinit o vârstă respectabilă, dar imaginile de la petrecere contrazic anii din buletin. Virginia Gheorghiu, fostă stewardesă, arată impecabil și are o grație și o eleganță pe care le-a moștenit și fiica ei.

Mesaj superb și o poză care nu mai are nevoie de nici o prezentare, publicate de Andreea Raicu, pe Instagram, pe 18 octombrie. Vedeta și-a sărbătorit mama și apare alături de ea, la un restaurant, în fața unei prăjituri cu lumânare festivă. Mesajul scris de Andreea este, și el, emoționant și plin de iubire. Virginia Gheorghiu, mama Andreei Raicu, a împlinit respectabila vârstă de 84 de ani, dar nimeni nu poate ghici acești ani, decât dacă îi vede buletinul.

andreea-raicu-mama-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Sunt norocoasă. Și extrem de recunoscătoare astăzi și în fiecare zi pentru că încă o am pe mama lângă mine și mai ales pentru relația incredibilă pe care o avem.

Ea este omul care mă susține necondiționat, care mă acceptă și înțelege indiferent de orice. Răbdarea, blândețea, optimismul și înțelepciunea ei sunt lecțiile pe care mi le oferă zilnic. De la ea am învățat să iubesc oamenii, să îi respect, să îi ascult și să îi prețuiesc. Îmi doresc să pot să fiu și eu la fel de puternică și înțeleaptă ca și ea. Ea este și cea mai bună prietenă a mea, mereu plină de energie pentru a continua să învețe și să descopere lumea.

Azi e ziua ei și cel mai mare cadou pe care mi-l face zilnic este iubirea ei necondiționată, iar cadoul care o bucură cel mai tare e timpul pe care il petrecem împreună. Așa că fac tot posibilul să i-l ofer cât mai des, în care să facem cât mai multe lucruri frumoase! La mulți ani, mami! Te iubesc tare, tare!”, a scris Andreea, în social media.

Numeroase persoane publice au lăsat în comentarii urări și mesaje, printre care Camelia Șucu, Simona Pătruleasa, Mirela Retegan, Joaquin Bonilla etc.

Andreea Raicu, alături de părinții ei. Foto: arhivă personală

Mama Andreei Raicu a lucrat ca stewardesă

Mama Andreei Raicu, o femeie superbă și distinsă, a lucrat ca stewardesă, domeniu în care imaginea contează enorm. Iată că și după pensionare a acordat atenție felului în care arată, iar imaginile publicate de fiica ei sunt o încântare. Pe Andreea a născut-o la vârsta de 38 de ani.

Andreea Raicu a avut, de-a lungul vieții, tot sprijinul în persoana mamei, pentru că tatăl ei a decedat în anul 2001. Mai mult, părinții Andreei au divorțat când ea avea doar 7 ani.

Citește și: Andreea Raicu, detalii neștiute despre copilăria ei. Ce a marcat-o cel mai tare

Citește și: Andreea Raicu, imagini de colecție cu mama ei. Ce mesaj emoționant a transmis. „83 în buletin și 65 când o vezi la sală”

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton