Homepage  / Vedete româneşti

Mama Andreei Raicu a împlinit 85 de ani. Ce surpriză specială i-a pregătit fiica sa. „Recunoscătoare pentru fiecare experiență”

Mama Andreei Raicu a împlinit 85 de ani. Ce surpriză specială i-a pregătit fiica sa. „Recunoscătoare pentru fiecare experiență”
22

de Cătălina Matei,

Andreea Raicu a avut parte de un weekend special, pe care l-a petrecut tocmai la Londra. Escapada a fost un cadou pe care vedeta i l-a făcut mamei sale, care a împlinit onorabila vârstă de 85 de ani.

Andreea Raicu, escapadă la Londra cu mama sa

Având o relație specială cu cea care i-a dat viață, Andreea Raicu nu ratează nicio o ocazie de a petrece timp special alături de mama ei, mai ales cu mici escapade prin străinătate. După ce anul acesta a dus-o la Florența de 8 martie, iar apoi au petrecut Paștele în Grecia, Andreea Raicu a pregătit o nouă escapadă-cadou.

Astfel, Virginia Gheorghiu, mama Andreei, a împlinit 85 de ani, iar cu această ocazie, fosta prezentatoare TV i-a făcut acesteia o surpriză și au plecat împreună la Londra, într-un city break. Cele două au o relație apropiată, iar vedeta mereu apelează pentru un sfat sau o vorbă bună de la cea care i-a dat viață.

Azi a fost despre mama mea. Mama a împlinit 85 de ani. Nu îmi vine sa cred, dar știu că arată și este atât de bine pentru că are un spirit incredibil de vesel, optimist, cald, plin de iubire și generozitate. Toate astea o fac să fie tânără în interior ceea ce se reflecta si in exterior.

Și pentru că știu că cel mai frumos cadou pe care pot sa i-l fac este timpul petrecut împreună și călătoriile, m-am gândit să le îmbim. În plus, studiile spun că, dacă petreci mult timp cu mama ta, o vei avea mai mulți ani lângă tine. Așa că amandoua ne-am făcut un cadou, mai ales pentru că fericirea ei este fericirea mea!

Iar azi a fost extrem de fericită. Nu prea am facut poze…ne-am bucurat atât de tare de timpul petrecut împreună în care am creat multe amintiri pretențioase încât am uitat să ne pozăm”, a scris Andreea Raicu pe contul său personal de Instagram, acolo unde a postat și mai mult imagini cu sărbătorita.

Andreea-Raicu-mama-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Printre altele, cele două, mama și fiică, au vizitat și o superbă proprietate – Waddesdon Manor”,  în Buckinghamshire, Anglia.

Plimbându-ne prin aceste coridoare de castel din Anglia, îmi dau seama cât de norocoasă sunt să împart aceste momente minunate cu mama. Recunoscătoare pentru fiecare experienţă, fiecare poveste şi fiecare amintire pe care o creăm împreună”, a scris Andreea într-o altă postare.

Andreea-Raicu-mama-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 22

Andreea Raicu, imagini de colecție din perioada copilăriei

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Raicu a distribuit recent o fotografie din perioada copilăriei, iar fanii au complimentat-o. Deși au trecut mai bine de patru decenii de la acel instantaneu, Andreea, în vârstă acum de 47 de ani, și-a păstrat trăsăturile superbe, moștenite și de la mama sa, și are același zâmbet gingaș. „Nu mă mai satur să mă uit”, „De mică ai fost superbă”, „Cea mai superbă femeie din România”, au fost o parte dintre comentariile internauților.

De-a lungul timpului, Andreea Raicu a vorbit în repetate rânduri despre faptul că acceptarea de sine și reconcilierea cu propriul corp sunt esențiale, evidențiind că frumusețea provine în primul rând din echilibrul interior.

Andreea-Raicu-zi-de-nastere-15Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 22

Frumoasa vedetă a dezvăluit că a renunțat la ideea de a-și micșora buzele când a împlinit vârsta majoratului, considerând că ar trebui să se bucure de aspectul său natural și să se accepte așa cum s-a născut.

De altfel, Andreea Raicu a infirmat speculațiile cu privire la intervențiile estetice majore, subliniind că singura procedură pe care a încercat-o a fost injectarea cu acid hialuronic în zona în care apar riduri între sprâncene. Aceasta a avut loc în perioada în care activa în televiziune, când luminozitatea puternică a camerelor o determina să își încrunte fruntea în mod frecvent.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton