; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Esca si mama ei, Lucia Esca

Mama Andreei Esca a împlinit 80 de ani: „Pentru mine a fost și este mama perfectă”

10 June 2021

Andreea Esca are motive de mândrie. Vedeta Pro TV a împărtășit cu fanii faptul că mama ei, Lucia Esca, a împlinit 80 de ani pe 7 iunie.

Cu acest prilej, prezentoarea Știrilor Pro TV a făcut publice, pentru prima oară, câteva fotografii din tinerețea mamei ei. Totodată, într-un articol postat pe site-ul alistmagazine.ro, Andreea Esca a postat și o poză în care mama ei poartă un costum de baie, la plajă.

 Vezi galeria foto >

În tinerețe, Lucia Esca a visat să devină actriță, dar nu și-a putut îndeplini dorința. Cu toate acestea, a reușit, ani mai târziu, să își găsească rostul în viață și îi ajute pe cei în suferință, din postura de asistentă medicală.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

„Ar fi vrut să fie actriță și cred că i-ar fi reușit de minune (de altfel, toți Gemenii ar trebui să fie pe o scenă), dar pentru că tatăl ei a fost deținut politic, nu a avut voie să-și urmeze pasiunea.

Foștii mei colegi de școală mă întreabă și acum ce face mama mea mișto și își amintesc cu plăcere ce mâncare bună ne făcea când veneau la mine în vizită și cât de elegantă era ea, la ședințele cu părinții. Ce nu știau ei era că așa era mereu.

Și în sala de operație, stătea și câte opt ore în picioare, pe tocuri. Nu era niciodată necoafată, nevopsită, nemachiată. Când adormea fără să se demachieze, îmi zicea: La 60 de ani avea 49 de kg și alerga cu Alexia în brațe, de nu te țineai dupa ea', a povestit Andreea Esca.

„Pentru mine a fost și este mama perfectă'

“Pentru mine a fost și este mama perfectă. M-a ghidat, susținut, încurajat, impulsionat, criticat, felicitat, răsfățat, certat, aprobat, dezaprobat. A făcut lecțiile cu mine, m-a dus la meditații, la sport, la petreceri, la teatru, la film, la examene, îmi verifica ghiozdanul și în liceu”, spune Andreea în același editorial aniversar.

Andreea Esca a mai povestit, în același editorial, că mama ei i-a fost și îi este cea mai bună prietenă, chiar dacă „nu suntem de acord în 80 la sută dintre cazuri'.

„Și acum mă distrează și mă interesează comentariile ei. În câte o seară îmi spune: Ai fost superbă azi', în alta Azi chiar n-ai arătat bine deloc',  sau Mi-a plăcut interviul cu …', ori  Da, mă rog, a fost așa… oarecare' , Ți-a venit bine cu… sau Nu te avantajează, Andreea, tu nu îți dai seama?!' . Și replica ei mortală, când mai iau niște kilograme în plus: Măi, Andreea, eu nu știu, tu când vezi fetele astea pe stradă cum arată, cum îți mai vine, mamă, pofta de mâncare?!', a declarat Andreea Esca.

Sursa foto: Instagram, alistmagazine.ro

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare