; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Parinti Alina Puscas Cosmin Selesi Te cunosc de undeva

Mama Alinei Pușcaș și tatăl lui Cosmin Seleși își surprind copiii, la “Te cunosc de undeva”

24 December 2013

Prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși vor avea parte de o surpriză de proporții în seara de Crăciun, în ediția de sărbătoare a show-ului Te cunosc de undeva'.

[Not a valid template]

În timp ce ei cântă în duet Împodobește, mamă, bradul', în platou intră, pe neanunțate, mama Alinei și tatăl lui Cosmin, emoționându-i vizibil pe cei doi prezentatori. Când ai venit?', și-a întrebat Cosmin tatăl. Treaba mea', a răspuns acesta. Dar ai venit de la Zalău!!!!! Vai de mine!', a continuat prezentatorul.

Ce moment artistic a pregătit, în continuarea serii, actorul Ioan Seleși – tatăl lui Cosmin, vedeți miercuri seara, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva!'

Pe 25 decembrie, ediția specială de Crăciun a show-uluiTe cunosc de undeva!' îi va purta pe telespectatorii Antenei 1 pe meridianele pământului care celebrează Nașterea Domnului, într-o seară plină de lumină, cu colinde și minunate cântece de iarnă, interpretate de Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, Andreea Bălan și Andrei Aradits, Lora, Jean de la Craiova, Andrei Ștefănescu, Maria Buză,  Pepe, DJ Wanda, Dalma și Amna.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare