Homepage  / Vedete româneşti

Maluma va face spectacol la Neversea. Artisul a sosit cu o listă întregă de pretenții. Ce le cere organizatorilor

Maluma va face spectacol la Neversea. Artisul a sosit cu o listă întregă de pretenții. Ce le cere organizatorilor
7

de Cristina Țapu,

Cel mai mare festival de pe litoral a început pe 4 iulie. La Neversea sunt așteptați zeci de artiști cunoscuți și apreciați din industria muzicală, printre care se numără și Maluma. Cântărețul columbian a avut câteva cerințe speciale pentru a participa la acest mare eveniment.

Ce cerințe a avut Maluma pentru a participa la festivalul Neversea din Constanța

Festivalul Neversea a început, iar zeci de artiști sunt așteptați să urce pe scena de la malul mării. Printre vedetele internaționale se numără și Maluma, ale cărui cerințe pentru a cânta au fost considerabile. Ediția din acest an are loc între 4 și 7 iulie pe plaja Neversea din Constanța.

Echipa sa este formată din 40 de persoane care îl vor însoți peste tot și se vor asigura că artistului nu îi lipsește nimic. Maluma va fi însoțit de iubita sa, Susana Gomez, și de fiica lor de patru luni și a avut o listă clară de cerințe.

MalumaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Artistul a solicitat cazare într-un apartament dotat cu frigider și congelator. Pentru echipa sa, a cerut 40 de camere și trei mașini identice cu caroserie antiglonț. Deoarece aceste mașini nu sunt disponibile în România, organizatorii festivalului au închiriat vehicule speciale pentru cântărețul columbian.

Maluma și-a lansat primul single când avea doar 16 ani

Într-un peisaj muzical divers și în continuă schimbare, Maluma s-a impus ca un adevărat fenomen global. Cunoscut pentru energia sa debordantă, carisma și talentul incontestabil, cântărețul columbian a reușit să cucerească inimile fanilor din întreaga lume.

Născut Juan Luis Londoño Arias pe 28 ianuarie 1994, în Medellín, Colombia, Maluma a descoperit de timpuriu pasiunea pentru muzică. În adolescență, a început să compună și să interpreteze melodii, iar talentul său a atras rapid atenția. La doar 16 ani, a lansat primul său single, „Farandulera”.

Carisma sa și versurile captivante i-au câștigat un număr impresionant de fani, iar colaborările cu artiști de renume mondial, precum Shakira, Ricky Martin și Madonna, au consolidat poziția sa pe scena muzicală globală.

Stilul muzical al lui Maluma este o fuziune de reggaeton, pop și trap, cu influențe din muzica tradițională latino-americană. Versurile sale abordează adesea teme precum dragostea, pasiunea și distracția, iar ritmurile sale antrenante sunt imposibil de ignorat. Această combinație de stiluri și teme a rezonat profund cu publicul, transformându-l pe Maluma într-un artist foarte apreciat.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton