; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shailene Woodley

Making-of „Insurgent”: în culisele filmului alături de Shailene Woodley

28 January 2015

Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet. Eroii din „Insurgent', partea a doua din „Divergent', ne arată cum s-a făcut cea de-a doua parte invitându-ne în culisele filmului, mai întunecat decât primul volum.

Shailene Woodley

Mai multă acțiune, mai multe cascadorii… „Insurgent'. Plecând din orașul cuprins de flăcări, Tris și Patru încearcă să-și caute aliați.

În videoclip, Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort, Kate Winslet și celelalte personaje emblematice ale seriei ne introduc în culisele peliculei descriindu-ne provocările noului lungmetraj și dezvăluindu-ne apariția unui obiect misterios, moștenit din trecut, care ar putea strica echilibrul de forțe.

Printre imagini o descoperim pe Octavia Spencer, nou venită în universul „Divergent', ca și pe Naomi Watts, brunetă de această dată, care o interpretează pe Evelyn, mama lui Patru.

„Insurgent' va avea premiera în România pe 20 martie 2015.

Seria începută cu „Divergent' va continua, după „Insurgent', cu încă două părți „Allegiant: Part 1', în 2016, și „Allegiant: Part 2' (2017). Ultima carte a trilogiei, „Allegiant', semnate de Veronica Roth ecranizându-se, în buna tradiție lansată acum câțiva ani, în două filme distincte.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare