Homepage  / Netflix

„Fă-mă să cred”, Netflix. Tot ce trebuie să știți despre noul film turcesc cu Ayça Aysin Turan. Poveste, distribuție, trailer

„Fă-mă să cred”, Netflix. Tot ce trebuie să știți despre noul film turcesc cu Ayça Aysin Turan. Poveste, distribuție, trailer

de Roxana Mirea,

Un nou film turcesc a fost lansat pe Netflix. Este vorba despre „Make Me Believe” / „Fă-mă să cred” („Sen Inandir”, în original), iar protagonista este Ayça Aysin Turan, cunoscută pentru rolul ei din serialul turcesc „Ada Masalı” („Povestea de pe insulă”). Iată tot ce trebuie să știți despre filmul turcesc „Make Me Believe”, de pe Netflix.

Povestea din Make Me Believe, noul film turcesc de pe Netflix

Filmul turcesc „Make Me Believe” a avut premiera pe Netflix pe 23 iunie 2023 și a urcat rapid în topul celor mai vizionate filme din România de pe platforma de streaming. „„Fă-mă să cred” este un film original Netflix regizat de Evren Karabiyik Günaydin și Murat Saraçoglu, după un scenariu scris de Selen Bagci.

Filmul prezintă povestea dintre Sahra și Deniz, care descoperă că bunicile lor băgăcioase i-au păcălit și orchestrează o întâlnire menită să reaprindă focul dragostei între tineri. Inițial, ei nu vor să aibă nimic de-a face unul cu celălalt, dar în curând descoperă că au fost prieteni din copilărie. După această descoperire, ei devin mai apropiați și, în cele din urmă, se îndrăgostesc. Dar lucrurile nu sunt deloc ușoare pentru ei, deoarece sunt nevoiți să se confrunte cu o mulțime de probleme nerezolvate din trecutul lor.

Actrița turcă Ayça Aysin Turan o interpretează pe Sahra. Ea este cunoscută pentru rolurile sale anterioare din serialele turcești „Meryem”, „The Protector” și „Ada Masali”.

Actorul turc Ekin Koç îl interpretează pe Deniz. S-ar putea să-l recunoașteți pe Koç din serialul „Kösem”, care a fost difuzat și la noi pe Kanal D, „Kösem”. El l-a interpretat pe Ahmed, cel mai tânăr sultan din istoria Imperiului Otoman. De asemenea, a avut un rol de invitat în serialul de comedie-dramă HBO „Succession”, interpretând un bărbat pe nume Kadir.

Ekin Koç și Ayça Aysin Turan, în „Make Me Believe”

Printre actorii din „Make Me Believe” se numără și Çağla Irmak, Çağrı Çıtanak, Kemal Okan Özkan, Bülent Gültekin, Zerrin Sümer și Yildiz Kültür.

Fă-mă să cred – Trailer

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton