; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

29496191_10156370458288628_5389683918300100392_n

Majda Aboulumosha s-a îngrășat 10 kg după „Ferma vedetelor”. Află cum a slăbit!

26 April 2018

Majda Aboulumosha, una dintre vedetele care au participat la emisiunea „Ferma Vedetelor', difuzată de PRO TV, a dezvăluit că a luat în greutate 10 kg după ce a participat la emisiune.

 Eliminată în urma duelului cu Deea Maxer, Majda a mărturisit că după experiența pe care a avut-o la „Fermă' a luat foarte mult în greutate, corpul său suferind un șoc. Aceasta a reușit însă să scape de 7kg și își dorește să mai slăbească încă 5 sau 6kg.
 

„Dacă ar fi să spun un cuvânt acum uitându-mă în spate ar fi: voința ! Când am intrat în Ferma Vedetelor aveam deja kg în plus, iar după ce am părăsit competiția am luat aproximativ 10 kg în nici 3 săptămâni, posibil din cauza alimentației pe care am avut o în fermă, fiind diferită cu cea pe care o aveam eu acasă, stresul. ??‍♀ 
 A fost un șoc pentru mine, cât și pentru organismul meu, dar nu m-am dat bătută.Am luptat așa cum am invătat să lupt mereu, iar în vreo lună și un pic reușisem să scap de cele 10 kg. Nu m-am oprit acolo și am continuat dieta gandită de mine pentru organismul meu și am reușit să mai scap de 7 kg. 
 Mă caracterizează un strop de nebunie așa că am să continui lupta să mai dau jos 5 ????? 
 Voiam doar să vă zic că și în stânga și în dreapta merg cu capul sus , încrederea în mine nu lipsește, indiferent de nr. de kg pe care-l dețin. 
 Iubiți-vă așa cum sunteți și luptați mereu pentru visul vostru ! Vă pupă Cleopatra din Porumbacu ???? #fatacuoile 
  
 P.S.: Încerc să găsesc și o poză cu cele 10 kg în plus ?? , să vedeți ce simpatică eram și acolo ???', a spus Majda pe contul său de pe o rețea de socializare.

Emisiunea „Ferma Vedetelor' este difuzată în fiecare miercuri și joi pe postul PRO TV.

 
 
 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare