; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

123029384_189805232597356_3451207750155544149_n

Majda Aboulumosha pleacă de la Antena Stars, după doi ani. Primele declarații

30 October 2020

Majda Aboulumosha, pe care o cunoaștem și din telenovela românescă „Inimă de țigan',  a anunțat pe rețelele de socializare că părăsește trustul Antena Group.

Majda prezenta la Antena Stars emisiunea „Showbiz report', alături de Andrei Ștefănescu, iar în trecut a fost asistenta lui Cristi Brancu în cadrul emisiunii „Agenția VIP',  emisiune scoasă din grila Antena Stars la debutul pandemiei. 

Majda a ținut să mulțumească întregii echipe pentru cei doi ani plini de emoție de la Antena Stars.

„Dragii mei, am primit atatea intrebari de la voi incat tin sa va anunt ca am incheiat un nou capitol!! Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emotie, in care mi-am pus sufletul si v-am simtit mereu aproape. Multumesc, Antena Stars pentru toti oamenii pe care i-am intalnit, pentru fiecare lectie primita si emotie simtita ❤️
Multumesc intregii echipe cu care am colaborat si pentru fiecare zambet pe care l-am primit. Sa stiti ca ceea ce vedeti voi pe TV este rezultatul a multor oameni ( cameramani, makeup artisti, doamnele care au grija sa fie totul dezinfectat si tu sa ai tot confortul, producatori, reporteri, o multime de oameni care de multe ori nu se vad si ei merita toate aplauzele)
Va doresc sa aveti oameni care sa creada in voi asa cum am avut eu si parte de sustinere neconditionata. Intotdeauna o parte din mine o sa ramana in locurile unde am pus suflet, asa ca ne revedem cu mare drag de fiecare data. Un nou drum ma asteapta, iar eu sunt pregatita sa va ofer intotdeauna emotie si iubire ❤️', a fost mesajul Majdei Aboulumosha. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Dragii mei, am primit atatea intrebari de la voi incat tin sa va anunt ca am incheiat un nou capitol!! Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emotie, in care mi-am pus sufletul si v-am simtit mereu aproape. Multumesc, Antena Stars pentru toti oamenii pe care i-am intalnit, pentru fiecare lectie primita si emotie simtita ❤️ Multumesc intregii echipe cu care am colaborat si pentru fiecare zambet pe care l-am primit. Sa stiti ca ceea ce vedeti voi pe TV este rezultatul a multor oameni ( cameramani, makeup artisti, doamnele care au grija sa fie totul dezinfectat si tu sa ai tot confortul, producatori, reporteri, o multime de oameni care de multe ori nu se vad si ei merita toate aplauzele) Va doresc sa aveti oameni care sa creada in voi asa cum am avut eu si parte de sustinere neconditionata. Intotdeauna o parte din mine o sa ramana in locurile unde am pus suflet, asa ca ne revedem cu mare drag de fiecare data. Un nou drum ma asteapta, iar eu sunt pregatita sa va ofer intotdeauna emotie si iubire ❤️ Va imbratisez si va multumesc ! #mylife #thanks

A post shared by Majda (@majdaaboulumosha) on

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare