Homepage  / Vedete româneşti

Majda Aboulumosha, în cabinetul medicului estetician după ce a slăbit peste 30 de kilograme. Ce intervenție a ales

Majda Aboulumosha, în cabinetul medicului estetician după ce a slăbit peste 30 de kilograme. Ce intervenție a ales
17

de Cristina Țapu,

Majda Aboulumosha, în vârstă de 36 de ani, a ajuns în cabinetul medicului estetician. Fluctuațiile de greutate cu care s-a confruntat și-au pus amprenta asupra trupului său, iar prezentatoarea a decis să apeleze la liposucție pentru a ajunge la forma fizică pe care și-a dorit-o întotdeauna.

Majda Aboulumosha a trecut pragul medicului estetician

Majda a avut într-o perioadă chiar și 90 de kilograme, iar de-a lungul timpului a slăbit considerabil, însă anumite depozite de grăsime au rămas intacte. Prezentatoarea a decis să apeleze la medicul estetician pentru a le îndepărta, iar decizia pe care a luat-o este una de care este foarte mulțumită.

Recuperarea decurge bine, însă Majda este obligată să poarte un corset special și nu are voie să meargă la sala de sport în următoarea lună, până se va vindeca complet.

majda 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„De-a lungul timpului am avut oscilații de kilograme, pierderi de aproape 30, 20 de kilograme etc. și acestea au lăsat urme pe corpul meu, în special în zona picioarelor. Sunt adepta mâncatului sănătos, a sportului și mereu am avut grijă să echilibrez, dar unele lucruri chiar nu mai țin de mine…” , povestea Majda, pe pagina personală de Instagram.

„Nu am dureri. După vreo patru săptămâni se văd rezultatele, încă port corsetul, sunt cuminte, mă simt foarte bine, vin la emisiune, nu mi-am anulat nimic, nicio activitate, prezint în continuare. Nu am avut niciun fel de durere”, a dezvăluit Majda fanilor, la o săptămână de la liposucția realizată cu ajutorul unui laser.

Majda a debutat în televiziune atunci când avea doar 12 ani

Majda Sandra Aboulumosha s-a născut pe 14 octombrie 1987 în Ploiești, județul Prahova. Mama ei este româncă, iar tatăl ei este de origine libaneză. Majda a fost adoptată de Ayhan, actualul soț al mamei sale. După mai bine de 25 de ani, Majda și-a întâlnit tatăl biologic, care se întorsese în Libia unde și-a întemeiat o nouă familie.

Majda Aboulumosha a absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploiești, la secția Servicii, și a studiat Turism la Universitatea Hyperion.

Majda a intrat în televiziune la vârsta de 12 ani și a avut o scurtă carieră în modeling. Ea și-a început cariera de actriță acum mulți ani, într-un serial românesc foarte apreciat la acea vreme. Interpretând rolul unei fete din șatră, a câștigat admirația fanilor datorită frumuseții sale naturale și talentului pe care-l avea în domeniul dansurilor orientale.

Sursă foto: Instagram Majda

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton