; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maite Perroni revine la Acasă în „Colț de Rai”

17 September 2012

O moarte neașteptată, un suflet ce se reîncarnează și o iubire ce depășește orice limite, vin Acasă, în această toamnă, în producția Televisa Colț de Rai'. Telenovela debutează din 17 septembrie, de luni până vineri, la ora 17.30 cu o poveste inedită, în care protagoniștii sunt faimoasa actriță Maite Perroni și Pedro Fernandez. 

Maite Perroni revine într-un rol care îi va cuceri cu siguranță pe fanii săi. După succesul pe care l-a avut cu personajele sale din Rebelde', RBD, La familia' și Triumful dragostei', actrița este acum protagonista unei povești neobișnuite: Acest proiect are toate ingredientele pentru a reuși, are magie, elemente comice și reușeste să transmită foarte mult publicului, să emoționeze', mărturisește Maite.

Personajul său este Renata Landeros, o tânără jurnalistă, fiica unui celebru cronicar pe nume Ernesto. Odată cu moartea lui Cachito (Mane de la Parra), iubirea vieții sale, ea crede că nu se va mai îndrăgosti niciodată, dar sentimentele sale vor renaște în momentul în care îl cunoaște pe Salvador. Aceasta va reuși să îl uite pe Cachito, fără să realizeze că este aceeași persoană pe care a iubit-o în trecut.

Scenariul telenovelei are la bază cartea scriitorului argentinian Mario Schajiris și expune povestea unui tânăr de 25 de ani, care ajunge în Rai și apoi se reîncarnează în corpul unui preot pentru a se întoarce la iubita lui.

Pedro Fernandez, protagonistul telenovelei Colț de Rai', este un faimos actor și cântăreț din Mexic care a debutat în anul 1979 și a obținut nenumărate premii de-a lungul carierei sale, printre care 3 distincții în cadrul premiilor Texas din 2011.

Pedro Fernandez interpreteaza personajul lui Salvador, persoana în care este reîncarnat Cachito când se întoarce pe Pământ. Acesta trebuie să se acomodeze nu numai cu aspectul său fizic, dar și cu modul de viață al unui preot. El luptă din răspunteri pentru a recupera iubirea Renatei, deși riscă să se întoarcă în Ceruri și să nu se mai întoarcă niciodată.

Mane de la Parra îl interpretează pe Cachito, tânărul fotbalist care este îndrăgostit nebunește de Renata.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare