; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maite Perroni a trecut printr-o perioadă grea

29 July 2011

Protagonista telenovelei Iubire cu suflet rebel', difuzată în reluare de Acasă, a fost un adevărat sprijin pentru mama ei care a învins cancerul la sân.

Până acum, anul 2011 a fost plin de veşti bune pentru fosta membră a trupei RBD, Maite Perroni (28 de ani). Ea se bucură în continuare de relaţia pe care o are cu Mane de la Parra, iar telenovela în care a jucat din nou alături de William Levy, El triunfo del amor', a avut mare succes în Mexic.

Cu siguranţă însă momentul când Maite s-a simţit cu adevărat fericită a fost când doctorii i-au spus că mama ei, Maite Beorlegui, şi-a revenit după operaţia de cancer la sân, pe care a suferit-o anul trecut.

În aprilie, mama a aflat că nivelul tumorii a scăzut de la 5 la 2. În acel moment, amândouă am plâns şi ne- am îmbrăţişat în cabinetul doctorului', a povestit recent artista celor de la People en Español'.

Maite a mai declarat că intenţionează să ia o pauză scurtă de la telenovele şi a negat din nou faptul că ar fi avut vreodată vreo aventură cu William Levy. Sunt îndrăgostită şi fericită', a spus ea, însă nu de vreun coleg de platouri, ci de cântăreţtul Mane de la Parra.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare