; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maite Perroni, fericită că joacă în La Gata alături de Daniel Arenas

Maite Perroni, fericită că joacă în “La Gata” alături de Daniel Arenas

29 January 2014

Maite Perroni, fericită că joacă în La Gata alături de Daniel ArenasDacă a văzut că nu are atât de mare succes în cariera muzicală (albumul ei Eclipse de luna', lansat anul trecut, nu a avut aşa mare succes), Maite Perroni s-a întors la ceea ce ştie ea să facă mai bine: telenovele.

Mă întorc pe micile ecrane cu un proiect care mă entuziasmează foarte mult. Voi lucra din nou cu producătoarea Nathalie Lartilleux (n.r. – Cele două au mai colaborat la Iubire cu chip rebel') şi mă bucur că voi face pereche cu Daniel Arenas. De asemenea, eu voi cânta melodia de pe genericul acestei telenovele', a zis Maite, citată de peoplenespanol.com.

În telenovela La Gata', ale cărei filmări vor începe în curând, mai joacă Laura Zapata, sora Thaliei, care va avea un rol negativ, dar şi Erika Buenfil (pe care aţi văzut-o, anul trecut, în Iubiri vinovate', la Acasă), care o va interpreta pe mama protagonistei.

Telenovela este remake-ul a două telenovele: Pisica sălbatică' din 2002, cu Marlene Favela în rolul principal şi Sărmana Maria' din 1995 cu Thalia.

Citeşte şi:

Barbara Mori va fi personajul negativ în remake-ul la Sărmana Maria'

Maite Perroni se bate pe remake-ul la „Sărmana Maria'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare