; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maite Perroni este cea mai iubită actriţă în Mexic

11 January 2012

De când a ieşit din trupa RBD, în 2008, şi s-a dedicat actoriei, Maite Perroni, protagonista telenovelei Triumful dragostei', care se termină astăzi, 11 ianuarie, la Acasă, a câştigat mult la capitolul popularitate.

Mai mult, conform peopleenespanol.com, Maite este în prezent cea mai iubită actriţă de către publicul mexican'. Ştiind că are foarte mulţi fani, vedeta în vârstă de 28 de ani va realiza în luna martie un turneu prin Mexic intitulat Primer Encuentro Mundial de Maite Perroni' (Prima întâlnire mondială a lui Maite Perroni'). Încă nu există detalii despre ce va face Maite în acest turneu.

După ce a terminat cu Triumful dragostei', Maite nu a mai început filmările la nicio telenovelă declarând că vrea să se dedice familiei şi iubitului ei, Mane de la Parra. Totuşi, ea fost invitată să prezinte mai multe evenimente şi chiar programul de Revelion al postului Univision alături de Don Francisco.

Astăzi, 11 ianurie, de la 20.30, telespectatorii pot urmări la postul Acasă finalul telenovelei Triumful dragostei'. Personajul interpretat de Maite, Maria Desamaparada, îşi va găsi în sfârşit fericirea în braţele lui Max (William Levy).

Nunta lor va fi însă perturbată de Jimena (Dominika Paleta), care încearcă să o omoare pe Maria cu un cuţit. Max o salvează, iar poliţia ajunge la timp. Jimena scapă, dar are parte de un sfârşit tragic alături de Guillermo Quintana (Guillermo García Cantú).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare