; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

People En Espanol

FOTO: Maite Perroni e fericită că joacă în „Antes muerta que Lichita”

24 July 2015

Maite Perroni este foarte mulţumită că a acceptat să facă parte din cel mai recent proiect al producătoarei Rosy Ocampo, „Antes muerta que Lichita'.

People En Espanol's "50 Most Beautiful" 2015 Gala

„Sunt foarte fericită! „Antes muerta que Lichita' mi-a adus multă bucurie. Lichita este un personaj diferit, de care mă bucur în fiecare zi! De la primul episod i se întâmplă tot felul de lucuri amuzante sau stângace, dar tocmai astea îi dau un farmec aparte'.

Ca să intre în pielea Lichitei (o angajată ştearsă şi introvertită a unei agenţii de publicitate), Maite spune că petrece cam 40 de minute la machiaj.

„În primul rând, îmi pun peruca şi îmi machiez sprâncenele, în rest nu e aşa complicat machiajul'. Actriţa le-a mai spus reporterilor de la MezcalTV că nu vrea să ajungă la momentul în care personajul ei se va transforma într-o femeie frumoasă şi sigură pe ea. „Ce bine că nu o să vină prea curând şi că o să pot să mă mai bucur de Lichita aşa cum este ea acum'.

Telenovela „Antes muerta que Lichita' va avea premiera în Mexic pe 24 august.

Pe Maite o puteţi vedea pe micile ecrane de la noi la Acasă, în telenovela „Singură pe lume' („La Gata'), în care îi dă replica lui Daniel Arenas. Serialul se va termina pe 5 august.

 

Te-ar putea interesa și:

Maite Perroni, „regina gunoierilor' | Cum a fost la filmările „Singură pe lume'

Maite Perroni, tu eşti?

Ce nu ştiaţi despre Maite Perroni

Maite Perroni, pe lista vedetelor cu cel mai frumos chip

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare