; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maite Perroni e din nou singură

03 September 2010

Maite PeroniFosta componentă a trupei RBD a terminat relaţia cu actorul dominican Carlos de la Mota (Santiago Elizalde din telenovela Împreună pentru totdeauna'), anunţă peopleenespanol.com.

După ce, în luna iulie, declara că este îndrăgostită şi că iubitul ei,Carlos de la Mota, este un gentleman şi o face fericită, Maite şi-a schimbat destul de repede sentimentele. Singurătatea a devenit geloasă', a zis, mai în glumă mai în serios, actriţa în vârstă de 27 de ani.

Dacă în dragoste nu prea merg lucrurile, în ceea ce priveşte cariera, Maite are de ce să fie mulţumită. Ea a declarat de curând că este foarte încântată să joace din nou alături de William Levy, fostul ei partener din serialul Iubire cu chip rebel' (transmis în trecut de Acasă). Cei doi vor apărea împreună în telenovela El triunfo del amor'.

Maite joacă în prezent în telenovela marca Televisa Mi pecado' alături de Francisco Gattorno şi Sergio Goyri, iar William Levy mai poate fi văzut până pe 17 septembrie, la Acasă, în serialul Predestinaţi'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare