; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maite Perroni are un nou iubit

16 July 2010

Fosta componentă a trupei RBD şi fosta parteneră a lui William Levy din telenovela Iubire cu chip rebel', care a fost transmisă de Acasă, este din nou îndrăgostită, anunţă peopleenespanol.com. Fericitul este actorul dominican Carlos de la Mota.

Este o persoană foarte drăguţă, sunt foarte fericită şi liniştită. Este un gentleman şi un om foarte bun', a declarat actriţa în vârstă de 27 de ani despre noul ei iubit. Maite nu a vrut însă să dea mai multe detalii despre noua ei relaţie cu dominicanul Carlos de la Mota şi s-a rezumat în a spune că trăieşte clipa'.

Maite joacă în prezent în telenovela marca Televisa Mi pecado' alături de Francisco Gattorno şi Sergio Goyri. De asemenea, ea va apărea într-un episod din cel de-al treilea sezon al serialului Mujeres asesinas', foarte popular în Mexic.

Carlos de la Mota a putut fi văzut şi el pe micile ecrane de la noi în telenovela Toantele nu merg în rai', unde l-a interpretat pe Raul. În prezent, el apare în telenovela transmisă de Acasă, Împreună pentru totdeauna', unde joacă rolul lui Santiago Elizalde.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare